8 manieren om tijd of geld Het Winkelen van Kerstmis opslaan

Seizoen van Kerstmis komt maar een keer per jaar, en dat kan een goede zaak zijn als het gaat om onze portemonnee. Het is moeilijk om cadeautjes te kopen voor iedereen op onze lijsten, zonder het afsluiten van een lening, of gaan in de schulden en zich afvragen hoe we gaan om het te betalen. Dan hebben we stress over de financiën in plaats van te genieten van de vakantie. Misschien is het tijd om te vereenvoudigen en ofwel minder uitgeven of verspreiden onze uitgaven uit om onze geestelijke gezondheid op te slaan. Hier zijn een paar ideeën om u te helpen geld te besparen en tijd met Kerstmis, en misschien een beetje tijd.
1. Shop Na Kerstmis Sales & Other Sales
Winkelen na Kerstmis verkoop is een no-brainer. Iedereen doet het al. Naast de aankoop van goedkope kerstversieringen en omhulsels, winkelend publiek graag koopwaar die bleef op de rekken en schappen te kopen, dan het redden van hun vondsten voor verjaardagen, jubilea, diploma-uitreikingen en andere evenementen het hele jaar. Als u een item of twee die je zou willen geven voor Kerstmis volgend jaar, dan kopen en begin je 2012 Christmas stash. Hetzelfde geldt voor de andere verkopen het hele jaar door. Als u een item dat zou perfect zijn voor iemand anders op uw lijst, koop het en leg het opzij.
Er hoeft niet te worden een verkoop om geld te besparen zijn. U heeft nu de maandelijkse coupon mailers? Ga via hen. Sommige coupons kunnen sommige mensen op uw lijst voorstellen, dat zij ze coupons met je mee. Volgende keer dat je in de buurt van een van deze winkels, ga naar binnen en kijk rond. Dan als je een groot geschenk, en de coupon van toepassing is, ben je nog een kerstcadeau naar beneden.
2. Shop Year Round
Het bovenstaande idee is van toepassing op niet-commerciële winkelen. In feite, wanneer het winkelen voor de dagelijkse boodschappen, houden een oogje in het zeil voor items waarvan u weet dat vrienden of familie graag, nu kopen. Het is misschien niet te koop, maar je hebt het, en het is niet opgemaakt voor de kerst. En het is een minder gave moet je voor winkelen bij Kerstmis. En je hoeft niet om erachter te komen hoe je gaat om te betalen voor als na Kerstmis. Als je dat doet de vroege kerstinkopen routine genoeg, dan kan je maar liefst 50% of meer van uw gifts gekocht voor november.

3. Layaway
Layaway ging uit van de stijl begint in de jaren ’80, toen de banken maakte het zo gemakkelijk voor iedereen en zijn hond om creditcards te krijgen. Helaas zijn credit cards gekregen te veel mensen te veel in de schulden. Bespaar jezelf het verdriet en de 20% (of meer) rente verdriet ook. Het goede nieuws is dat sommige winkels beginnen te opnieuw aan te bieden layaway plannen. Voor ongeveer $ 15 en een gedeeltelijke aanbetaling, kunt u het openen van een tijdelijke layaway overeenkomst, geef ze een of meer items uit de schappen die u wilt kopen, dan maak wekelijkse betalingen voor maximaal 8 weken tot de items zijn vruchten afgeworpen. Geen rente. De overeenkomst eindigt als de items zijn vruchten afgeworpen.
LET OP: Dit is slechts een algemene opzet van hoe layaway overeenkomsten werk. Neem contact op met elke winkel om uit te vinden de details van hun individuele layaway plannen. Laat jezelf niet overvallen omdat je niet de moeite om de details te lezen vóór de ondertekening van de overeenkomst.
U kunt dit doen het hele jaar door, niet alleen met Kerstmis. Maar doet het met kerst kan houden u van ver boven wat uw credit cards en de nadruk jezelf uit nog verder. Hier is een lijst van ten minste een deel van de winkels die layaway plannen: Burlington Coat Factory, Hallmark, Kmart, Marshals, Sears, TJ Maxx, Toys R Us, en WalMart. U kunt ook willen controleren elayaway.com om online bedrijven te lokaliseren met het aanbieden van layaway.
4. Tweedehands winkels, Wederverkoop Winkels & Garage Sales
Vergeet niet spaarzaamheid winkels, wederverkoop winkels en garage verkoop. Misschien vindt u een aantal echt leuke items bij garage van uw buurman verkoop of bij de tweedehands winkels en de wederverkoop winkels die mensen zijn zo weer gifting dat ze ruimte te maken voor de kerst van dit jaar presenteert. U kunt zelfs iets vinden dat je iemand kent op uw lijst is op zoek naar. En is de kans groot de prijzen zal zeer goed. Wanneer de ontvanger vraagt ​​waar je het hebt, doet hij of zij niet hoeft te je het hebt weten op de goede wil op te slaan of op je buurman garage sale. Net bedeesd zeggen dat ik heb zo mijn bronnen en laat het daarbij.
5. Catalogi en Online
Niet alleen weg te gooien al die catalogi krijg je het hele jaar door. Scan door hen van tijd tot tijd (wachten op uw kinderen om eruit te komen van school, op kantoor van de dokter). Bestellen bij deze virtuele winkels kan je een aantal unieke geschenken. Ja, dat zal het kost je verzend-en administratiekosten, en belastingen met een paar van de catalogi, maar het bespaart u tijd en gas aan de geschenken geleverd aan uw deur. Als je het niet erg vindt een extra kosten, kunt u ze cadeau verpakken uw giften. Zolang ze niet oversized zijn, extreem zware of vreemd gevormde.
6.Gift Grab Game
In plaats van het kopen van geschenken, mijn familie geeft dingen die we al in bezit. Elk jaar op onze familie samen te komen zijn we gevraagd om iets wat we gedaan of wat leuke item dat we denken dat de anderen willen wikkelen, maar dat we klaar zijn met behulp van (zacht, natuurlijk). Lezen, saluut gaan in een centrale stapel. Iedereen neemt bochten rollen 2 dobbelstenen tot een zes wordt gegooid. De persoon rolling de zes kiest of naar een van de geschenken van de gave stapel pakken, of om een ​​geopende geschenk van iemand anders te stelen. Zodra ze rolden hun zes ze uit van het rollend, tenzij hun gift wordt gestolen. In dat geval krijgen ze een cadeautje te stelen van iemand anders of een nieuwe gave te openen.
Giften kunnen veranderen handen een aantal keren, maar kan alleen worden gestolen door dezelfde persoon 3 keer, aan hun 3e stelen van hen blijft. Het spel gaat door de kamer totdat er geen meer geschenken links om te openen. Giften zijn onder meer: ​​Een aantal van de beeldjes mijn vader gaf mijn moeder toen ze verkering hadden, een stamboom gebonden in een leren bindmiddel, cd’s van onze individuele collecties (blijkt dat we dezelfde interesses in muziek en deze uitwisselingen kunnen we proberen nieuwe artiesten), zelfgemaakte koekjes van een van mijn neven (die wist dat hij kon koekjes te bakken?), originele kunstwerken van een aantal van de kunstenaars in de familie. Als u niet beschikt over iets, kan het gebruik van je talenten vaak zeer gewaardeerd worden.

7. Ga Homemade
Nogmaals, soms de zelfgemaakte geschenken zijn de beste. Je zou goodies bakken, ze zijn eeuwige favorieten voor zowel de gevers en ontvangers. Maar als je talenten op andere gebieden hebben, waarom dan niet ook enkele van deze ideeën in uw gift geven arsenaal. Beste is dat ze kunnen worden gemaakt gedurende het hele jaar, dat zich uitstrekt van uw tijd en geld inzet. Giften in dit gebied zou kunnen bestaan ​​uit quilts of haakwerk Afghanen, schilderijen of tekeningen, foto’s, houtsnijwerk of hout brandende voorwerpen, handgemaakte sieraden, zelfgemaakte bladwijzers (gelamineerd), zelfgemaakte kaarsen en zeep. Waar uw talenten liggen, ze gebruiken om een ​​one-of-a-kind cadeau voor een speciaal iemand in je leven te creëren.
Voor uw kinderen leraren, waarom niet geef ze cadeaubon van hun favoriete leraar levering winkel of een geschenkdoos van items die ze nodig hebben voor hun klas. Of weten te komen over aankomende klas projecten, dan bieden de leraar met zo veel van de ingrediënten om dat project uit te voeren als je kunt veroorloven.
8 Bied uw diensten
Er is altijd wel iemand in ons leven dat we problemen kopen voor hebben. Misschien zijn we niet dicht genoeg om ze om te weten dat ze voor-en afkeuren (bejaarde buurvrouw, geheime kerstman). Misschien hebben ze al alles wat ze nodig hebben (zoals mijn ouders) en niet willen vullen hun kleine huizen met meer spullen. Voor dat buurman die heeft moeite om uit, neem de tijd om te vragen of je zou een weekend middag door te brengen en hen helpt wikkelen hun cadeautjes. Breng langs enkele van uw eigen verpakking leveringen en breng een aangename middag met een buurman. Het kan zelfs uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement dat u zich beiden uit te kijken.
Voor die vriend of familielid die niet wil meer dingen, wrap up een coupon die de gave van een gratis zelfgemaakte diner biedt, zowel bij u thuis of bij hen, op de avond van hun keuze (duidelijk uw kalender om hen tegemoet te) . En als het in hun huis, opruimen wordt geleverd door je gratis. Ze hebben niet alleen een gratis maaltijd te krijgen, krijgen ze om wat tijd door te brengen met je net zo goed, dat is waarschijnlijk de echte gave.
Over al die geschenken die je hebt verzamelt het hele jaar? Begin een systeem voor het verzamelen van donkere zakken en dozen, voorzien van de naam van de ontvanger, elk met een eigen tally vel binnen. Elke keer als je een item toe te voegen aan stash van de persoon, gekozen artikel toevoegen aan de lijst, samen met de prijs. Op die manier als die persoon stash heeft uw bestedingslimiet bereikt, dan weet je het direct-away. Je zal niet nodig om de lijst te doen voor iedereen, alleen die je koopt meerdere geschenken voor. Voor individuele giften, een manier vinden om het geschenk label met de naam van de ontvanger en het verzamelen van al deze afzonderlijke giften in een zak of doos (of twee of drie). Vervolgens moet u een schuilplaats systeem op te zetten. Traditioneel kasten zijn gebruikt, maar als je nieuwsgierig familieleden, je kan hebben om zich te lastig – verbergt hen in zolders, onder bedden, de kelder met de enge verwarming, huur een opslag van september tot begin of medio december, of houd ze bewegen. Je gaat te hebben om creatief te krijgen, afhankelijk van hoe vindingrijk uw gift die pottenkijkers te krijgen.
Kerstmis hoeft niet te gaan over de prijs van het geschenk of het aantal giften onder de boom. Meestal is het laten zien dat je echt nagedacht over de andere persoon. En soms is het gewoon een kwestie van tijd doorbrengt met iemand anders. Het is tijd om weg te komen van het geven van dingen alleen maar om het geven van geschenken, en drifting meer in de richting van geschenken die echt iets betekenen voor de ontvanger, het soort dat laten zien wat ze werkelijk betekenen voor u

Kerstavond voor Moms
Het Elf van Kerstmis
Christian Christmas Songs
Christmas Gift Basket
Kerstboom Gedichten
Christmas Songs List
Traditie van de Kroon van Kerstmis
Mijn plannen voor KERSTMIS
Samenvatting van A Christmas Carol van Charles Dickens
Gifting met Kerstmis
Battery Operated Christmas Lights

Leave a Reply