A Christmas medley van zang en viering

Kerst is een speciale tijd van het jaar waarin we ons verheugen in de geboorte van Jezus en vieren met onze familie en geliefden. Het is een tijd waarin we de geest en de wonderen van de vakantie genieten en maak kennis met de festiviteiten te genieten, het gezelschap van anderen en de mooie muziek die we hebben leren kennen en liefhebben, omdat we kinderen waren klaar om te worden bezocht door Kerstman op dat speciale avond van kerstavond.
De schoonheid van het seizoen van Kerstmis is dat vakantie te vrolijken en een gevoel van goodwill. Een groot deel van de vakantie geest en vreugde gevierd is afgeleid van muziek. Kerstmuziek is bijzonder omdat het maakt je glimlachen en lachen te vieren en en het herinnert u aan uw kindertijd en uitgaven maal met het hele gezin.
De lijst met kerstliedjes zijn eindeloos en er zijn allerlei soorten liedjes. Er zijn de traditionele kerstliederen en er zijn de liederen die gezongen worden voor kinderen die zich voorbereiden op de kerstman te bezoeken. De meest populaire kerstlied voor kinderen en mijn all-time favoriet is Rudolph the Red Nosed Reindeer. Ik herinner me dat lied sinds ik een kleine jongen was en mijn moeder zou het zingen voor ons op kerstavond. Als ik terugdenk aan mijn kindertijd had ik altijd goede herinneringen aan het seizoen van Kerstmis en genoten van de besteding van de vakantie met mijn familie en een bezoek bij familie. Ik herinner me altijd onze oma zou haar draaitafel het spelen van alle feestelijke nummers als Jingle Bells, Joy to the World, op Rudolph the Red Nosed Reindeer en Witte Kerstmis een paar te noemen.
Een kind altijd geniet van het luisteren naar muziek en van alle feestdagen vieren we, Kerstmis is de meest gevierde met liedjes en caroling. De wachttijd voor Santa en de verwachting van het openen van onze cadeautjes onder de kerstboom is speciaal als we onze favoriete kerstliedjes te spelen. Er zijn zo veel om uit te kiezen die voor kinderen van alle leeftijden. Als ik een lijst van mijn favoriete nummers voor de vakantie te bieden, zou het een medley van nummers die er als volgt uitziet.
Mijn Christmas Medley zou omvatten deze songs die zijn mijn meest favoriete en ik zal een lijst van hen als volgt.
# 1 – Rudolph the Red Nosed Reindeer
# 2 – Jingle Bells
{0}♪{/0} {1}We Wish You a Merry Christmas{/1}
# 4 – Santa Claus is Coming to Town
# 5 – White Christmas
# 6 – Winter Wonderland
# 7 – Frosty the Snowman
# 8 – Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
# 9 – Jingle Bell Rock
# 10 – Sleigh Ride
# 11 – Most Wonderful Time of the Year
# 12 – Gaat in a Lot Like Christmas Look
# 13 – Ben je al fan Little Christmas
# 14 – Merry Christmas to You
# 15 – Rockin ‘Around the Christmas Tree
# 16 – Feliz Navidad
# 17 – Silver Bells
# 18 – Holly Jolly Christmas
# 19 – Here Comes Santa Claus
# 20 – The Twelve Days of Christmas
# 21 – All I Want For Christmas is You
# 22 – Joy to the World
# 23 – Silent Night
# 24 – Snoopy Vs. The Red Baron
# 25 – Christmas Kom niet te laat (The Chipmunk Song)
# 26 – Je bent een Mean One, Mr Grinch
# 27 – Dominic, de Ezel van Kerstmis
# 28 – Hark! The Herald Angels Sing
# 29 – The Little Drummer Boy
# 30 – Last Christmas
Dit is de lijst van mijn liedjes die ik leuk vind in de kersttijd en ik zou waarschijnlijk nog eens 100 nummers aan toe te voegen, maar ik zal dat voor een andere keer. Ik weet zeker dat een ieder van ons hebben onze eigen lijst met favoriete kerstliedjes.
Ik heb ook genieten van het kijken vakantie films en een van mijn favoriete kerst films is How the Grinch Stole Christmas! Het lied dat ik graag is Je bent een Mean One, Mr Grinch. Een andere film die ik vind dat kinderen in de kerstsfeer heeft met muziek is de Kerstman met dat prachtige lied De Kerstman komt naar de stad.
In de geest van Kerstmis van ons huis aan uw huis dat we wensen u een Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar met veel muziek en het gezelschap van familie.
Edward D. Iannielli III
Geholpen door Matthew Iannielli (mijn zoon)

Geschiedenis van de Kerstboom en wat de boom Ornaments Mean
Militaire Kerstmis gedicht
Soorten Kerstboom
Kids Christmas Songs
Christmas Gift Ideeën voor Teenage Girls 2012
Populaire Giften van Kerstmis voor Pre-Teens
Kerstgedichten voor Ouders
Black Friday aanbiedingen 2012
Gratis Christmas Music Sheets
Gedichten op de betekenis van Kerstmis
Light House Christmas Ornaments

Leave a Reply