Alternatieve Ideeën voor Secret Santa

Kerstmis is de tijd van geven, en in uw werkomgeving, het is niet anders. Dit is het seizoen voor de geheime kerstman ideeën. Als u werkt in een klein bedrijf, dan is de kans groot dat u weet dat uw collega’s sympathieën en antipathieën zijn relatief hoog. Als ze allergisch zijn voor parfum, dan weet je dat de geheime kerstman geschenk van parfum niet ideaal is. Problemen ontstaan ​​vooral voor degenen die werken bij bedrijven groter, en zij kunnen niet weten dat hun geheime kerstman een goede kandidaat. Wees niet bang, er is altijd inspiratie die er zijn voor een geheime Kerstman creatieve ideeën en zelfs goedkoper geheime kerstman ideeën.

Charity Ideeën

Voor een vrouw die alles heeft, kies dan een geheime kerstman geschenk dat zowel kan stress voor diegenen die hebben gekocht een cadeau voor haar. Heel wat van de liefde, in het bijzonder in het lopende jaar, het aanmoedigen van mensen om geld te doneren aan goede doelen van hun keuze. Geef dat de liefdadigheid de naam en het adres van uw geheime kerstman kandidaten. De persoon krijgt een briefje / kaart uit de liefdadigheid uit te leggen wat heeft bijgedragen aan, en zij zullen worden verteld die bijdragen. Kerstmis is altijd erkend als een tijd om vrijgevigheid te tonen aan degenen die niet gelukkig als jezelf, en dit is de belangrijkste manier om te geven aan goede doelen, terwijl het geven van een bijzondere gave je geheime Kerstman.

Creative Gifts

Uniek idee voor een geheime kerstman geschenk hoeft niet te kosten veel. U kan uitgroeien tot een creatief en maken hun eigen gaven. Als u weet dat het geheim van de favoriete kleur van de Kerstman en een bepaalde stijl, kunt u een mooie sieraden set. Dit moet een geschenk dat niemand anders is zijn. Neem de tijd om uw dichtstbijzijnde leverancier van kralen te vinden. Generaal, in deze winkel vindt u alle onderdelen die u nodig hebt om armbanden, kettingen en oorbellen te maken. Gelukkig, als je weet wie je de gift aan, zul je weten of ze lang of kort ketting wilt, of als ze liever een eenvoudige of complexe stijl. Met een beetje geduld en een beetje creativiteit, heb je een meesterwerk. Dit is een geschenk dat niet zou moeten zijn in een haast, zodat het laatste moment geheim van de Kerstman moest alternatief cadeau te vinden!

Kaarsen zijn de perfecte decoratie voor Kerstmis, en u kunt deze decoraties gebruiken als een geheime kerstman cadeau-ideeën
. In de meeste hobby / art supplies winkel, vindt u een zelfgemaakte kaars kit. Hier kunt u een zeer persoonlijk cadeau van uw eigen ontwerp kaarsen. Als u wilt dat deze ideeën te ontwikkelen, kunt u gebruik maken van wax creaties samen met een aantal bloemen / planten en creëer een uniek centrum voor een eettafel.

Als een cadeaubon

Dit is waarschijnlijk de makkelijkste geschenk om te geven en hebben behoefte aan een beetje creativiteit. Natuurlijk, afhankelijk van wat de bon voor. Vouchers kunnen worden voor het goede doel, vouchers voor online winkels – voor de geheime kerstman die gewoon moet beschikken over de nieuwste online goedkoop, of een bon voor een weekendje weg. Hoewel ze niet vallen in de categorie van de creatieve gaven, vouchers zijn soms een goed idee voor een geheime kerstman gift als u niet helemaal zeker wat te kopen / maken. Het beste idee is om een ​​voucher te kopen voor een plaats / online website die een goede selectie van items die beschikbaar zijn in ruil voor je voucher geeft. Bijvoorbeeld, niet kopen van een voucher voor de winkel als u graag een geheime kerstman zak met een zak over de jaren heen. Diversiteit is het kruid van het leven zoals het gezegde gaat, en dit is niet anders voor de kerst.

De Schoonheidsbehandeling

Bijna elke vrouw houdt van verwend. Sommige houden van een persoonlijke favoriet. Een aantal mooie ideeën zoals een massage of een make-up gebruik door een professional. Als dit het geval is van uw geheime kerstman, dan kunt u bestellen een mooi gezicht of een make-over in de tijd van de kerst kantoor partij. Of u uw geheime kerstman schoonheidsbehandelingen worden gegeven na de vakantie. Een ding om te onthouden, bij het geven van dit soort geheime kerstman gift, is dat ze meestal niet goedkoop. Ze zullen echter zeer gewaardeerd worden.

Werk altijd makkelijker om cadeaus te kopen voor mensen die we kennen. We weten dat ze het leuk vinden of niet. Met deze kennis zullen onze keuzes makkelijker te maken, en de kans op ongewenste geschenken worden verminderd. Echter, de geheime kerstman is een tijd waarin de namen worden willekeurig gekozen uit een hoed / envelop, en je moet werken om het perfecte cadeau voor die persoon kopen. Als de geheime kerstman tekening vroeg genoeg gedaan, heb je tijd om na te denken over welk cadeau te kopen. Dit is een keer in het bijzonder dat we moeten niet vergeten dat oude gezegde is heel verstandig – werd gedacht dat telt. Maar zelfs met deze zin in het achterhoofd, kunt u nog steeds met succes een geheime kerstman cadeau-ideeën.
Reizen Haji Umroh

Outdoor Christmas Decorations
Christmas Gift Manden Voor Families
Kids Kerst Kleurplaten
2012 Burlington Ontario Area Kerstman Parades en Kerst Evenementen
Wat kan ik mijn moeder Get In wet voor de kerst?
Kerst Must Haves – Top Christmas Gifts voor mannen in 2012
Christmas Gift Recepten
Kerst Net Lights
Hallmark Recordable Storybook, The Night Before Christmas
Why I Love Kerst
Militaire Christmas Ornaments | Militaire Ornamenten | Kerst Militaire Ornamenten

Leave a Reply