Andy Williams Christmas Show

Kan men zich voorstellen Yule zonder een voorstelling? Of het nu een film, theater of opera, oppeppen voor de winter chill met een recital, presentatie of concert. Zorg ervoor dat u in te checken met kerst Andy Williams Show.

Voor iedereen die is opgegroeid kijken naar de jaarlijkse Andy Williams Kerstmis Shows (of zijn andere tv-programma’s), of iemand die gek is prachtig gezongen kerstmuziek, Williams presenteert alle favoriete kerstliederen met zang door hemzelf, zijn broers, de Osmond Brothers en andere leden van de familie (de cookie beer, als je vergeet).

Het is gewoon een vrolijke viering van Kerstmis muziek en vakantieplezier.

De Andy Williams Christmas Show liep voor acht jaar in de tijd van vakantie variëteit specials. Nu, een muziek-collectie bestaat uit favoriete momenten Andy’s uit zijn televisie Kerstvieringen. Het is een showcase vol met schitterende productie-aantallen, een speciaal optreden van de Osmond Brothers en door de eigen harmoniserende clan Andy’s, de Williams Brothers. Dit alles plus mengsel met

sommige tedere podium momenten gedeeld tussen Andy, zijn familie en vrienden als ze het uitvoeren van deze en vele andere tijdloze vakantie favorieten: The Most Wonderful Time of the Year, Happy Holidays, ontmoet je de aardigste mensen met Kerstmis, What Are You Doing New Year’s Eve? , Ave Maria, Little Mary’s Boy Child, Silver Bells, ik Be Home for Christmas, Jingle Bells, The Christmas Song, Holy Night en nog veel meer!

Geweldige stem Andy’s, de harmonieën van de Williams Brothers, en de onmiskenbare charme van de Osmond Brothers noemt de hoeveelheid inspanning die werd in de show. Teruggrijpen de onbetaalbare Christmas Memories en voor meer informatie over de Andy Williams Kerstshow, blader Christmas Carnavals.

Kerst Evenementen in het Witte Huis
Santa Lucia, Lucia Day, een kerst traditie in Zweden!
Voorgestelde Kerst Zakelijk Wishes
(Zalig kerstfeest!)
Kerst Ice Show
Online Christmas
My Mom’s Traditional Christmas Cake Recept
Christmas Shoes Songs
Korte Kerst Play
Top 10 Christmas Songs! x-mas 2012 Is Slechts 4 maanden weg: Time To Holiday Music Burn!
Verjaardag Giften van Kerstmis

Leave a Reply