Applique Kous van Kerstmis

Een applique kerstsok is echt een leuke kous om naar te kijken en hebben als uw eigen, of of kopen voor anderen. Mijn favoriete ding over hen is het driedimensionaal uiterlijk hebben ze na al die overlays.
In het algemeen, om te begrijpen wat een applicatie is, denk dan aan door eenvoudig een object op de top van een ander object in het kader van het creëren van interessante ontwerpen.
Dus als je kijkt naar de applicatie kerst kousen hieronder kunt u zien hoe niet alleen zijn stukken op de top van de kous stof zelf, maar stukken kunnen worden gezet over stukken aan de dwingende invloed zo velen van ons waarderen en genieten van kijken naar creëren.
De 3-D look is altijd geweldig voor mij, en een applique kerstsok biedt die fantastische kans om de look te creëren door middel van creatieve en inventieve ideeën met behulp van een overvloed aan materialen om de klus te klaren. Met andere woorden, het is geweldig leuk, en draagt ​​bij aan de opwinding gepaard met het graven in die kleine jongens om onze goodies en cadeaus te krijgen.

Best Christmas Presents voor Amerikaanse mariniers (en gepensioneerden Marines!)
Boss Gift Etiquette: Wat u moet weten over het geven van uw Bosses Gifts op het werk
Kerst Evenementen In Schotland
KISS Rock Band Kerst Ornamenten, Decoraties en Stocking
Lieveheersbeestje Kerst Ornamenten, Decoraties en Stocking
Kerst Miss You Cards
Religieus Kerstkaarten: Het verzenden van uw christelijk geloof op Kerstmis
Religieuze Kerstpakketten
12 Days Of Christmas Poem
Holly Kerstman
Kerst Store

Leave a Reply