Barney’s Christmas Star

Barney’s Christmas Star heeft geen introductie nodig. Barney, de paarse dinosaurus en zijn heel veel vrienden hebben veel plezier en ga op reis die hen naar onbekende landen en hun avontuurlijke vluchten zijn niet alleen leuk om naar te kijken en te vertellen, maar zijn even opwindend.

Over de Barney kerstster: Barney, de paarse dinosaurus is nogal een hartenbreker van de kinderen en als je nog steeds jong van hart, bent u gebonden aan de avonturen en de spanning die ze u te voorzien van genieten. Barney’s verhalen komen in een reeks van afleveringen en video’s en een aantal van hen zijn ook verfilmd.

Populariteit van Barney spreekt boekdelen voor zichzelf.
De Barney afleveringen zijn nu al 10 seizoenen en de Spaanse versies van hetzelfde zijn ook gemaakt als de El Castillo Musical De Barney ¡En Vivo! (Muziek Kasteel Barney’s Live!), Barney y Su Mundo de Colores ¡en VIVO! (Colorful World Barney’s LIVE!), La Gran Sorpresa de Barney (Grote Verrassing Barney’s! Live on Stage) en La Pijamada de Barney, om er maar een paar te noemen.

Deze bijzondere verhaal, Barney’s Christmas Star uitgebracht in 2002, draait rond hoe Barney en zijn vrienden antieke schatten te ontdekken in oma’s zolder (kleine drummer jongens, antieke schrijfmachines) terwijl op zoek naar de ster van de kerstboom en het gaat over de rest van de feestelijke viering ze regelen. Het verhaal eindigt met Barney en zijn vrienden het aannemen The Night Before Christmas als een grote finale. Sommige van de Barney afleveringen die zijn gemaakt in films zijn theBarney’s Imagination Island, First Adventures Barney’s en Great Adventure Barney’s. Als u geïnteresseerd bent in het kijken naar een aantal van de andere Barney afleveringen, kun je kopen de dvd’s van hetzelfde van de online winkels.

Voor meer informatie over Barney’s Christmas Star inloggen op onze site. Blader door voor meer spannende ideeën over het vieren van Kerstmis dit jaar!

Route Beschrijving van kerstperiode

Een boodschap van Kerstmis ster

De reis voor de boeg

Een ware christen

Verlichte Kerstbomen
Hoe te kiezen, Store, en inrichten van een Live-Cut Christmas Tree
Kerst kleding voor honden
Kerstmis Cook Books
Koop Color Changing LED Kerstverlichting Online
Kruisbes Patch Kerst Boek
Kerst Trivia: A Christmas Quiz
Kids Christmas Puzzle
Kerst Ice Show
2004, Christmas Gifts No More, Twee o een drie, geen Kerstmis geschenken van mij!
Jimmy Eat World Last Christmas

Leave a Reply