Bronner’s Christmas Wonderland in Frankenmuth, Michigan

Wandelend door de gangen van Bronner’s Christmas Wonderland in Frankenmuth, Michigan, zou je denken dat je struikelde over een stad gewijd aan Kerstmis. Je zou precies goed zijn. Bronner’s heet niet ‘s werelds grootste kerst winkel voor niets. Het heeft meer dan 50.000 seizoensgebonden geschenken en decoraties.
Het gebouw van de winkel is gevestigd in de grootte van meer dan 5 voetbalvelden, dus het kan eigenlijk past een klein dorp binnen. Lees verder om meer over Bronner’s en Frankenmuth leren.
Geliefde Oprichter Bronner’s
De winkel is opgericht door Wally Bronner, die een teken schilderij bedrijf begonnen in 1945. Zijn bedrijf langzaam uitgebreid met de verkoop van vakantie decoraties. Uiteindelijk werd een permanent gebouw gebouwd om de winkel te huisvesten in 1954. Dit werd later op toegevoegd aan de grootte het vandaag is geworden.
De heer Bronner was goed bekend in de Frankenmuth gebied voor zijn ondernemingsgeest en charitatieve geest. Hij overleed in 2008, en het bedrijf wordt geleid door zijn overlevende familieleden.

Giften van Kerstmis In A Jar
Hand Crafted Christmas Gifts
Kerstavond voor kinderen –
Barack Obama Kerst ornamenten en decoraties
Listen To Christmas Song
We vieren kerst Around the World
DIY Ideeën: How To Christmas Gift Manden maken
Goedkoop Christmas Gift Ideeën voor Teen meisjes
De 12 grappigste Christmas Carols ooit en van alle tijden!
Why I Love Kerst
Achter Kerstmis Geschiedenis

Leave a Reply