Christmas Eve Dinner Recept –

De gevoelens van geluk en vrolijkheid worden geassocieerd met het feest van Kerstmis. Op het moment van de kerst-festival vrienden, familie, en familie door te brengen gelukkige tijden met elkaar. Het koken van speciale maaltijden is een belangrijk onderdeel van de Kerstvieringen. The Christmas Eve Dinner Recepten verschilt van de ene plaats naar de andere en is een integraal onderdeel van het feest van Kerstmis.

Kerstavond diner kunnen onder meer Alaska Salmon Bake met Pecan Crunch Coating, gebakken omelet, knoflook Geroosterde Lam, Ham met Ananas en anderen. The Christmas Eve Dinner Recepten kan worden gekookt met gemak. Hieronder is het kerstavond diner recept naar Ham te maken met ananas.

Ham met ananas

Ingrediënten:

1 (12 pond) ham
1/2-kop hele kruidnagels
1/2 kop bruine suiker
1 (20 ounce) kunnen ananas ringen in zware siroop
1 (4 ounce) potje gehakte maraschino kersen
1 (12 fluid ounce) blikje of flesje citroen-limoen smaak koolzuurhoudende drank

Procedure:

Verwarm de oven voor op 325 graden van F (160 graden van C).
Plaats ham in een braadslee. De score van de schil van de ham met een diamant patroon. Druk op een kruidnagel in het midden van elke diamant. Giet het sap van de ananas ringen in een middelgrote kom en roer er de bruine suiker en citroen-limoen soda. Smeer de ham met dit mengsel. Schik de ananas ringen over de buitenkant van de ham. Plaats een maraschino kers in het midden van elke ananas ring, en zet het vast met een tandenstoker.
Bak zonder deksel gedurende 4 tot 5 uur, bedruip regelmatig met de sappen, totdat de interne temperatuur van de ham is 160 graden F (72 graden C). Het vlees thermometer mag niet in aanraking op het bot. Verwijder tandenstokers voor het opdienen.

geeft informatie op kerstavond Diner Recepten.

De beste parades wereldwijd
Kerst Evenementen in San Francisco
UNIEKE kerst cadeau ideeën voor OUDEREN
Beroemde Kerstgedichten
Kerst Sing Along Songs
Kerstmis Cook Books
A Christmas Carol Ticketservice
Pasen Manden
Kerst feestjurk
Christmas Bells – Ornamenten en Songs
Kerstmuts

Leave a Reply