Christmas Gift ideeën uit te wisselen

Christmas Gift Exchanges bieden een activiteit samen te brengen iedereen, uitwisseling geschenken, en plezier hebben. Dus of u kiest voor een charitatieve focus, een ‘echte’ gift, of een witte olifant cadeau. Het geschenk is eigenlijk gewoon het instrument dat wordt gebruikt om een ​​geweldige tijd samen.
Het kan een beetje een uitdaging om nieuwe ideeën te vinden voor de kerst gift exchange elk jaar. En we weten allemaal hebben ervaren dat het gebruik van hetzelfde idee jaar na jaar normaal gesproken betekent dat er minder gedachte in de gift met minder deelname. Dus wordt het noodzakelijk om te komen met een nieuw, fris idee ten minste om de twee jaar. Ik heb liever een nieuw idee per jaar. Hier zijn een paar suggesties om u te helpen met een nieuwe kerst giftuitwisseling idee.
GOEDE DOEL
Als het een bedrijf giftuitwisseling, wilt u misschien een goed doel aandacht te overwegen. Vooral met onze huidige economie zijn er tal van lokale diensten nodig donaties, tijdens de kerst-seizoen.
Als een add-on voor de kerstcadeau uitwisseling, kunt u ook vragen om een ​​schoenen, jas, of blikvoer donatie. Ik denk dat het altijd een goed idee om anderen te helpen na te denken over degenen die in nood tijdens de feestdagen.
Een andere manier om bij te dragen aan goede doelen zou kunnen zijn dat elke persoon schrijft zijn / haar favoriete goede doel. De slips worden uitgewisseld en elke persoon wordt gevraagd om een ​​donatie te geven aan die goede doelen.
WENSKAART
U stelt het bedrag in dollars en het thema van de wenskaart. A $ 4 grappige wenskaart kan een kerstcadeau uitwisseling onderwerp zijn. Aan het eind van de uitwisseling, zou elke persoon ook een bruikbare grappige kaart. Je zou ook prijzen voor de grappigste, enz.
GOODWILL AANKOOP
Een jaar, hebben we een $ 5 goodwill gift aan een uitgebreide familie samen te komen. Ik ben er trots op te kunnen aankondigen dat ik een ‘mooi’ olijfgroen klok versierd met rotsen als mijn geschenk gevonden. De persoon die de gift was echt verplaatst de schoonheid van het geschenk.
DINER IN EEN SCHOTEL
Voor een kerst-uitwisseling, zou je kunnen vragen iedereen om een ​​recept te brengen met de belangrijkste ingrediënten om dat recept te maken. Dit idee zou iedereen helpen met verschillende ideeën voor gerechten, evenals, het ontvangen van een echt geschenk.
ORNAMENT UITWISSELING
Mooie ornamenten zijn niet iets dat mensen kopen elke dag. Ik heb nooit deelgenomen aan een uitwisseling met dit thema, maar denk dat het leuk zou zijn. Je kunt ook een thema voor de ornamenten, afhankelijk van de mensen die deelnemen. Kies een decoratieve, sport, openlucht, of grappig thema. Je krijgt het idee.
EERSTE BRIEF Stel een bedrag in dollars en de letter van het alfabet voor de gave om te beginnen. Laat mensen creëren het perfecte cadeau. Deze giften kunnen reëel of grappig of een mix. Neem deze ideeën en personaliseren naar uw instelling.
Dus of je besluit om te gaan met een meer betekenisvol geschenk of wacky en leuk, veel plezier met je kerst-uitwisseling dit jaar. Het werkelijke belang is om plezier te hebben met degenen die voor u belangrijk zijn.

Andy Williams Christmas Show
Luister naar kerst muziek op mijn computer
Kerstviering of traditie over de hele wereld
Ideeën voor Creative Christmas Letters
Secret Santa Gifts – Vind de Perfecte Secret Santa Present
Kerst Gedichten voor My Lover
Christmas Angel Story
Charlie Brown Christmas Music
Kerst Trouwen in de VS
Free Printable Scrapbook papier voor de kerst
Kerstavond Recepten

Leave a Reply