Christmas Gift Ideeën voor schrijvers en bloggers

Er is een goede kans dat iemand in je leven is een schrijver. Het aantal freelance schrijvers en bloggers is gestegen aanzienlijk in slechts de laatste paar jaar als online schrijven is uitgegroeid tot een steeds belangrijker bron van informatie. Dit is niet te spreken van het aantal mensen die schrijven boeken, tijdschriftartikelen, kranten columns en andere vormen van meer traditionele schriftelijke media. Als u weet dat een van deze mensen (en de kans bestaat dat je doet), ben je waarschijnlijk af wat om ze te krijgen voor Kerstmis.
Hier zijn een aantal kerst cadeau ideeën voor schrijvers die u kunnen helpen uit: o Boeken over andere schrijvers. De meeste schrijvers niet willen lezen hoe je boeken over schrijven, zodat u kunt overslaan alle plaatsen om gepubliceerd en hoe poëzie boeken die de schappen vullen bij uw plaatselijke boekhandel te schrijven. In plaats daarvan krijgen de schrijvers dat u weet dat een boek dat eigenlijk gaat over wat een schrijver het leven eruit ziet. Last Christmas, ik heb mezelf een boek met de titel A Writer’s van San Francisco door Eric Maisel. Het heeft essays over hoe het is om een ​​schrijver in de stad. Dat is veel interessanter en behulpzaam voor mij dan een hoe dat te doen wat ik al doe.
o Magazine abonnementen. De meeste schrijvers ben dol op lezen, maar eigenlijk niet krijgen veel tijd om te gaan zitten en te doen buiten het onderzoek te lezen. Tijdschriften zijn groot omdat ze laten de schrijver las dingen die niet voor het werk, maar ze bieden de lezing in hapklare brokken. Zoek uit welke onderwerpen het belang van de schrijvers die je kent en bestel een abonnement of twee voor een geschenk dat zal blijven geven het hele jaar door.
o Een selectie van gezonde snacks. Als je een schrijver vriend die werkt vanuit huis, is de kans groot dat ze snacks de hele dag en wil proberen om gezonder over. Geef haar een mand met lekkernijen die ze kan zetten op haar bureau en eten zonder schuldgevoel.
o Inschrijving op stock beelden sites. Als je iemand kent die online schrijven, in het bijzonder bloggen doet, hij / zij besteedt waarschijnlijk weg te veel tijd aan het zoeken naar beelden die niet zijn auteursrechtelijk beschermd te gebruiken op berichten. Geef haar een abonnement op een stock beelden site als Jupiter Images of Photos.com en maken haar werk het leven eenvoudiger dan ooit.
o Koffiezetapparaat. Oke, oke, dus het is een stereotype om te zeggen dat alle schrijvers koffie te drinken. Maar het is een stereotype voor een reden. Als je vrij zeker dat je writer vriend een kleine verslaving aan dit elke dag ondeugd heeft, dan mooi zijn en haar helpen genieten het. Als een koffiezetapparaat is te veel van een investering, krijgen haar een paar zakken van koffiebonen of een gift card naar haar lokale koffieshop.
o Website design software en een jaar van website hosting. Als uw schrijver niet over een website, hij heeft echt een. Het krijgen van de software en de hosting uit de weg kunnen alle de prikkel die hij nodig heeft om gebruik te maken van deze steeds belangrijker instrument voor een betere succes als schrijver.
o Wandelschoenen. Schrijvers schrijven. Maar ze hebben ook na te denken over hun schrijven voordat het allemaal naar buiten komt op de pagina. Veel schrijvers doen dat door het maken van lange wandelingen. Een nieuw paar wandelschoenen en een kaart van wandelpaden nabije omgeving van de schrijver kan wonderen doen voor het breken van hem uit writer’s block. Het kan ook helpen om het werk-from-home schrijver uit het huis een beetje vaker!
o Laptop accessoires. De meeste schrijvers werken vanuit een laptop op zijn minst zo nu en dan. Er zijn allerlei dingen die je kunt krijgen om de laptop een beetje vriendelijker. Laptop skins versieren de buitenkant van de laptop. Laptop staat helpen om te schrijven op een laptop meer ergonomisch en comfortabel. Een nieuwe laptop tas kan beschermen het item, terwijl ook het geven van de schrijver een betere optie dan de rugzak voor het dragen van werk rond.
o Massage. Schrijvers zitten op bureau de hele dag en typ hun kleine hart uit. Het is voldoen aan het werk, maar het kan killer op de rug, nek en schouders te zijn. Maak een schrijver gelukkig en ontspannen met een cadeaubon voor een uur lang massage.
o Mand van kantoor goodies. Druk op de lokale kantoor winkel en pick-up een heleboel kleine dingen. Paperclips en bindmiddel clips, pennen, mappen en bestanden, post-it notities en alle andere kleine dingen die uw aandacht te trekken kunnen allemaal worden gecompileerd samen in een mand met lekkernijen dat elke schrijver kan waarderen. Voeg in sommige printer inkt als je weet wat voor soort printer je schrijver gebruikt.
o Leuk software. Er is alle verschillende soorten software voor alle verschillende soorten van schrijven. Er is databasesoftware voor het organiseren van boek voorstel inzendingen, ontwerpsoftware voor het verfraaien van het schrijven met beelden en creativiteit software met het schrijven aanwijzingen. Zoek iets dat de schrijver je kent en wikkel het met een boog past.
o Coupon boek voor dag data. De schrijver die werkt vanuit huis is altijd op zoek naar excuses om eruit te komen en over gedurende de dag. Maak een gepersonaliseerde bonnenboekje van data die u wilt gaan met hem / haar het hele jaar door. Uitstapjes naar musea, poëzie, parken en mooie lunches kunnen allemaal worden opgenomen. En je hoeft niet eens te veel te besteden!
o Creativiteit dagboek en mooie pennen. Schrijvers schrijven, maar velen van hen zijn vergeten de vreugde te doen. Hervatting van die vreugde en het versterken van de schrijver met meer enthousiasme voor zijn vak kan zo simpel zijn als het krijgen van hem een ​​mooie tijdschrift en een aantal pennen die zijn ontworpen voor creatief schrijven.
o Alles wat niet is gerelateerd aan het schrijven. Soms is alles dat een schrijver wil doen is vergeten het schrijven voor een tijdje. Denk aan iets anders dat hij / zij wil en krijg een geschenk gerelateerd aan dat de belangstelling in plaats van een met betrekking tot het schrijven.
De beste cadeau dat je kunt de schrijvers geven in je leven is een geschenk van het lezen van hun werk, het verspreiden van het woord en het nemen van hun schrijven serieus. Tuurlijk, je denkt dat je neef Nell’s blog over haar kantoor capriolen is een beetje saai. Maar ze zal altijd van je houden als je de tijd neemt om het te lezen en commentaar geven op het zo nu en dan toch.

De Sneeuwman van Kerstmis Decoratie
Italiaanse Kerst Cookie Recepten
Echt of nep kerstbomen?
Kerstboom kaarten
Quilters Kerstmis Cook Book
Kerstavond Gifts
Kerstmis van de Engel Geschiedenis
Kerstboom Solar Lights
Pasen Flower Boeketten
De Dollar Store is de winkel voor kleinigheidjes!
Christmas Gift for Women

Leave a Reply