Christmas In Asheville, NC

Asheville, North Carolina, is gelegen in de Blue Ridge bergen van West-Noord-Carolina. Het is een prachtige stad in de bergen. Het is de thuisbasis van de beroemde Grove Park Inn, het Biltmore House en de Thomas Wolfe Memorial. De stad is ook de thuisbasis van unieke eetgelegenheden, winkels en hartelijke mensen die gastvrij.
Wat is er te zien
Bij het reizen naar de prachtige berg stad Asheville, North Carolina, tijdens de vakantie, zijn er twee belangrijke plekken te zien: The Biltmore House en Grove Park Inn.
Het Biltmore House
De Biltmore House in een van Amerika’s Kastelen. Het huis is Victoriaanse stijl en is versierd met veel versieringen in de kersttijd. De meest spectaculaire decoratie is de boom in de grote zaal. Het maakt niet uit waar men loopt in het huis in deze tijd van het jaar, wordt elk gebied ingericht voor het seizoen. Er is zelfs een peperkoek huis replica van het huis bevindt zich in de keuken. Toeristen (en locals) moet proberen om een ​​vakantie kaarslicht rondleiding door het huis te nemen in deze tijd, en voor degenen die willen verblijven op het terrein, er is een zeer luxe hotel, niet ver van het huis en het beroemde restaurant (Deer Park). Niet alleen is het huis ingericht voor het seizoen, er is seizoensafhankelijk animatieprogramma, terwijl bezoekers in de rij en verken de woning.
The Grove Park Inn
Deze berg resort is de thuisbasis van een beroemde peperkoek concurrentie. Elk jaar, de Grove Park Inn houdt zijn jaarlijkse peperkoek concurrentie waar mensen uit het hele land reizen naar de badplaats in de hoop op het winnen van de nationale erkenning voor hun heerlijke creatie. Dit jaar zal de Inn het aanbieden van Gingerbread Workshops gedurende het vakantieseizoen.
Na het bekijken van de huisjes van peperkoek, moet u de belangrijkste zalen van het einde lopen en op alle thema kerst bomen langs de zalen kijken. In de avond, de grote zaal wordt een plek om te gaan, compleet met entertainment. The Grove Park heeft ook een spa en diverse winkels. Indien gewenst, besteden Kerstmis of Oud & Nieuw in dit prachtig hotel waar men kan getuige zijn van Asheville’s vuurwerk om middernacht op oudejaarsavond. Het is een prachtig resort en is de plek om te verblijven voor beroemdheden en politici, en is een must see op dingen te zien in Asheville, NC
Biltmore Village
Biltmore Village ligt net buiten de ingang van het Biltmore House. Het is gekleed in Victoriaanse stijl en vol unieke winkels en eetgelegenheden. Tijdens de eerste week van december, carolers in kostuum zingen voor voorbijganger byers als paarden getrokken koetsen voeren de gasten door het kleine dorpje. Er zijn live optredens (waaronder een glimp van A Christmas Carol en veel vakantie behandelt het instellen van de stemming.
Smokey Mountain Railroad
Gelegen in Dillsboro, NC, de smokey Mountain Railroad presenteert The Polar Express tijdens de feestdagen. Gezinnen kunnen kiezen om te eten in een diner auto of gewoon rijden langs de rails terwijl u geniet van het verhaal van The Polar Express, samen met een kop warme chocolademelk. Het beste van alles, zijn kinderen aangemoedigd om pyjama’s op weg naar Santa ontmoeten op de Noordpool te dragen.
Weaverville Candlelight Tour
Het kleine mooie stad Weaverville, North Carolina, ligt op slechts 20 minuten ten noorden van Asheville. Elk jaar medio december winkels en eetgelegenheden open blijven een beetje later voor de bezoekers en de lokale bevolking om seizoensgebonden entertainment, winkelen, verlichtingstoestellen, en vakantie optredens te genieten. De mensen van Weaverville zijn warm en gastvrij, en allen uitnodigen om hun stad voor deze bijzondere tijd. Zorg ervoor dat de bakkerij een bezoek, de koffie en woestijnen zijn heerlijk (niet om de zelfgemaakte brood te noemen). Dus, pak een kopje JOE en geniet van de bijzondere avond.
De vakanties in Asheville, North Carolina, zijn vol van licht en festiviteiten het hele berggebied. Immers, Westelijk Noord-Carolina is ook de thuisbasis van UNC-Asheville, Haywood Community College (ongeveer 30 minuten in Haywood graafschap), Mars Hill College (25 minuten in Mars Hill, NC), Western Carolina University (45 minuten tot een uur rijden , gelegen in Sylva, NC) en Appalachian State University (die een 2-3 uur van Asheville). Al deze universiteiten op Kerstmis optredens van de muziek en kunst-afdeling jaarlijks, en hun prestaties zijn spectaculair.
Vakantie Voorstellingen in Asheville, North Carolina
Een persoonlijke favoriet (vooral omdat het thuis was voor vier jaar) is West-Carolina University. Dit college heeft ondergaan grote veranderingen in de afgelopen 7 jaar. Een zijnde de nieuwe Performing Arts Center met een opnamestudio en een aantal jaarlijkse optredens van top naam groepen. Een ander voorbeeld is het nieuwe hoofd van de Musical Theater Program, Terrence Mann (meest populaire voor zijn rol als Javert in Les Miserable). De muziek en theater afdelingen van West-Carolina behoren tot de beste in de staat, zo niet in het zuidoosten, en de prestaties zijn leuk en gezellig. Hun vakantie voorstellingen zet iedereen in een kerststemming.
Als het rijden aan een lokale universiteit is een beetje veel, probeer dan het vangen van een productie van De Russische Notenkraker in de Asheville Civic Center. Dit is een kerst traditie in Asheville, en de productie is top notch en zeer goed. Of ga naar de Asheville Pops Kerst prestaties medio december, en geniet van een aantal vakantie-tunes. Beter nog, ga genieten van de productie van Asheville Hedendaagse Dans en de Asheville Ballet Nutcracker op andere opmerkelijke theater Asheville’s, Diana Wortham (in Pack Place), en dit jaar op 19 december, join lokale kunstenaars voor A Swannanoa Solstice. Dit zal een unieke kerstconcert met lokale artiesten op gitaar, mandoline, viool, de dulcimer en meer om deze voorstelling een van een soort en onvergetelijke te maken.
Er zijn ook een aantal kerken in het gebied dat zal cantate en Kerstmis producties moeten doen gedurende het hele seizoen. Ga ook naar talentvolle prestaties Asheville Community Theater van de Amerikaanse klassieker, A Christmas Story, zal er veel lachen en veel plezier.De podiumkunsten is enorm in Asheville, en er zal geen tekort aan kerst optredens aan om de tijd te gaan in de stad.
Over het geheel genomen Asheville en het hele berggebied bieden veel plezier en feest tijdens de vakantie seizoen. Niemand zal die behoefte hebben aan dingen te doen of plaatsen te gaan in deze tijd, en moet profiteren van alle tot in de stad te doen tijdens deze vreugdevolle seizoen.

Christmas Charity Gifts
Christmas Carol Music
Upside down Kerstboom
C5, C7 en C9 Christmas Lights
Luister naar kerst muziek op mijn computer
Giften van Kerstmis voor Ouders
Stocking Stuffer ideeën voor de kerst 2012
Christmas Songs in het Spaans
Gratis Kerst Gedichten
Santa Claus Is Coming To Town Lyrics
Latin Christmas Music

Leave a Reply