Christmas Lights en Decoratie

Christmas Decoration is een leuk gevuld activiteit, die naar voren wordt met veel enthousiasme keek door een en alles. De voorbereidingen beginnen maanden van tevoren voor de gelegenheid en elk hoekje en hoek van de markt wordt gezocht hoog en laag om de beste kerstversiering items te krijgen om de festiviteiten echt speciaal. Velen ook de voorkeur aan de decoraties en cadeau om hun familie en vrienden handwerk.

Over Christmas Lights en Decoratie

Kerstverlichting zijn een speciaal onderdeel van Christmas Decorations. Licht versierd bomen en kaarsen verlichten het festival waardoor het een bijzondere uitstraling.

Enkele van de populaire items gebruikt voor Christmas Decorations zijn hieronder opgesomd:
Poinsettia: Dit is een traditioneel stervormig mooie kerst bloem, die wordt gebruikt tijdens de festiviteiten voor de heilige en vrolijk geest.

Geurkaarsen: Lichtgevende geurkaarsen worden gebruikt om de vrolijke geest van het seizoen in de huizen en harten te wekken.

Kransen & Slingers: kransen en slingers in greens zijn traditionele vormen van Kerstversieringen, die worden geplaatst om de gasten te verwelkomen. Kransen in hulst, klimop, maretak en symbool van geloof, leven en liefde worden vaak gebruikt.

Kerstverlichting: Lovely Christmas lights zoals licht kaarsen, batterijen kaarsen, twinkeling verlichting, etc zijn een geweldige manier om fleuren uw kerstfeest en de kerstboom.

Kerstboom: Het is het belangrijkste onderdeel van de vieringen. De groenblijvende boom vertegenwoordigt de viering van de vernieuwing van het leven in een tijd van duisternis en kou in de winter. Zij treedt ook op als een van de belangrijkste decoraties in Kerstmis.

Gekleurd Glas Ballen: De glazen bollen en verschillende vormen en maten worden gebruikt als ornamenten voor de kerstboom.

Kerst Engelen: Ook genoemd als boodschapper van god. Een populaire Ierse legende zegt dat Maria engelen stuurt bij elke kerstavond te ontwaken kinderen en ze zijn genomen naar de hemel om een ​​carol zingen het Christuskind. Daarna worden de kinderen terug te sturen naar hun bed. Zulke kinderen worden beschouwd als gezegend voor de rest van het leven.

Polar Bear Wedding Cake Top

Kerstman: Santa als lamp licht, beeldje of in de vorm van poster is een onderdeel van de vieringen.

Kerstmis kerststallen: De kerststallen die de geboorte van Christus is in de mode.

Mantels: Stijlvolle mantels blijken te zijn goede decoratie artikelen.

Kousen: Kousen in mooie vormen, maten en patronen zijn meestal hing rond die hoop en geluk.

Papier Decoraties: U kunt gebruik maken van papieren, zoals weefsel, crêpepapier om mooie decoraties zoals lacy kettingen, symbolische kerstster maken en op te vrolijken de sfeer van elke plaats.

Maretak decoraties
Maretak decoraties zijn een integraal onderdeel van de Kerstvieringen. Er is een interessant verhaal in verband met kussen onder de maretak. De legendes zeggen dat Frigga, de godin verleende haar zoon Balder een charme van de maretak om hem te beschermen. Het feit dat Mistletoe niet groeien van het water of de aarde, maar groeide op bomen hield de macht om hem te schaden. Zodra de pijlen gemaakt van maretak sloeg Balder naar beneden. Zijn moeder was in staat om haar zoon terug te brengen tot leven en beloofde voor iedereen die rust onder de plant te kussen.

Een ander verhaal is dat in Duitsland mensen gebruikt om een ​​bolvormig voorwerp te maken met vier zijden van evergreens zoals hulst, laurier, rozemarijn, doos, taxus. Een symbool van heilige familie, werd de baby Jezus in het midden. De tak of Heilige tak versierd met linten, vergulde noten, vruchten, enz. werden op een balk direct in het huis ingang. De plaatselijke priester gebruikt om de takken te zegenen in zijn parochie. Het idee was dat elke bezoeker die naar het huis komt tijdens de feestdagen moet omarmen onder de tak als een teken voor het gemak van slechte gevoelens en vijandschap. De aangepaste ging naar Groot-Brittannië uit Duitsland, waar een kleine Spar boomtop werd ondersteboven opgehangen op dezelfde manier.

Door de 18 e eeuw, Heilige Bough kwam genoemd te worden als ‘Holly Bough’ of ‘Holly Bunch’. De snelle kus onder het grotendeels gedaan als een traditie.

Kerst vieringen in Sri Lanka
Christmas Greeting Card Ideas
Karaoke Christmas Songs
Kruisbes Patch Kerst Boek
Christmas Gift Basket – Vul, Wrap, Tie en Give-The Ever Veelzijdige Gift
Kitsch Kerst Ornamenten
De Best Christmas Gift dit seizoen – iPhone 4
Secret Santa Gifts – Vind de Perfecte Secret Santa Present
Kerst Decoreren met Outdoor LED Kerstverlichting
Pasen Lily, Pasen Flower
Uitstekende Aluminum Kerstbomen

Leave a Reply