Christmas Party Do’s en Dont’s

Zo veel tijd als we besteden aan het werk, we hebben echt te maken met onze collega’s te leren kennen. We zijn bij elkaar gegooid voor 40 of 50 uur per week met niets met elkaar gemeen, maar ons werk. Buiten het werk, kunnen onze relaties met onze collega’s lastig zijn. Op een gegeven moment kwam iemand met het idee van een bedrijf kerstfeest. Een bij elkaar te krijgen voor een vrolijke tijd van de klok. De resultaten kunnen hilarisch, rampzalig, of het ergste van alles, gewoon saai.
Ik herinner me dat ik naar een kantoor kerstfeest in het huis van mijn baas in mijn vroege 20’s. Na enig aandringen vertelde (en enkele heerlijke eierpunch), heb ik een volledige on Michael Jackson indruk. Jong zijn en niet beter wist, ik volgde dit met het doen van de worm door de gang.
Maandagochtend kwam rond en raad eens wie was het gesprek van de kantoor? Yep, de man die besloot om dansen te breken op het kerstfeest. Dus met dit in het achterhoofd en de feestdagen komen, ik dacht dat ik zou samen een nuttig lijst aan iedereen die op het bijwonen van hun kantoor kerstfeest.
Do’s en don’ts van het kantoor Kerstmis partijen
Doen: Wees bereid om een ​​goede tijd te hebben. Als je gaat om te komen, een goede sport en klaar om te praten met collega’s en hun belangrijke anderen.
Niet: Zit in de hoek en mokken. Niemand houdt van een Debbie Downer, het is een feest, veel plezier.
Gebruik: Zorg ervoor dat u een veilige rit naar huis als je drinkt. Plan op voorhand.
Niet doen: Get klotste en doe iets wat je spijt van krijgt. Vergeet niet, je werkt met deze mensen. Je mag niet wilt opnamen te maken in de keuken en om te dansen op de tafel te beslissen.
Doen: Breng uw vrouw, man, vriend of vriendin als ze zijn van harte welkom.
Niet doen: Neem een ​​schetsmatig vriend die foto’s kan nemen in de keuken en beslissen om te dansen op de tafel.
Gebruik: Wees hartelijk om die persoon dat je gek op kantoor. Het is de vakantie dus probeer op uw blij gezicht indien zij zijn slechts voor een nacht.
Niet: Bepaal het is een goed moment om te vertellen wat je echt denkt. Hoe je ziek bent van hem / haar niet trekken hun gewicht. Spreken van gewicht, niet vergeten hoe hij / zij kon staan ​​om een ​​paar kilo te verliezen.
Gebruik: Houd het gesprek vrolijk en ongedwongen
Niet: Kom in kantoor roddels en geruchten, het is gemakkelijk om in deze val. Werk staat vast dat onvermijdelijk het gesprek wordt het werk gebaseerd. Probeer niet te praten over vriendje Nancy’s of het feit dat ze doormaakt haar derde echtscheiding. Ik zou ook vertrekken politiek buiten de discussie.
Gebruik: Dress leuk, tenzij er een thema, vasthouden aan de basis.
Niet doen: Draag een shirt met grove taal. Draag schone kleren, deze zijn nog steeds uw collega’s.
Doen: Praat met je baas of host. Als het in het huis van je baas, hem of haar te bedanken voor het feit dat je, het is beleefd.
Niet: Bepaal het is een goed moment om te praten over een verhoging of een kerstbonus. Misschien bonussen werden gesneden dit jaar, als u diep geschokt door deze, misschien moet je dit zitten.
Gebruik: Laat de kinderen thuis. Tenzij ze zijn uitgenodigd, de meeste van deze partijen zijn voor volwassenen.
Niet: Laad de kinderen, breng ze over honger en klaar om te worden vermaakt. Deze partijen kunnen een nachtmerrie voor jonge kinderen, geen speelgoed, geen vrienden, en wordt binnen zitten met saaie volwassenen praten over werk.
Gebruik: Bied naar het kantoor foto te maken
Niet doen: Facebook de foto en tag iedereen erin zonder hun toestemming. Sommige mensen zijn zeer prive en niet op prijs online wordt geplaatst voor iedereen te zien.
Gebruik: Onthoud dit moet nog steeds worden beschouwd als een werkfunctie. Hoewel u misschien niet op het werk, en je kan genieten van een drankje in je hand, gelden dezelfde regels.
Niet: Vertel off kleur grappen, of maak suggestieve opmerkingen aan een aantrekkelijke, of wat dat betreft, onaantrekkelijk collega.
Gebruik: Heb een goede tijd en een genadig gast.
Niet: Ben de laatste om te vertrekken. Als uw gastheer gaapt en kijkt op zijn horloge terwijl je het eten van de laatste van de gehaktballen uit een crock pot terwijl het vertellen van nog een andere grap u lezen in Reader’s Digest, neem de hint en vind je jas.
Bedrijfsfeesten kan een goede tijd. Het is de feestdagen en de mensen zijn over het algemeen feestelijk. Sommige bedrijven zijn heel dicht en als familie. Anderen zijn niet zo dichtbij en liever niet socialiseren na uren. Je moet gezond verstand gebruiken en dienovereenkomstig te handelen. Hier is een veilige vakantie partij, goede tijden, en minimale maandagochtend verhalen.

Harley Davidson Kerstmis – Harley Decorations, verlichting, kaarten, cadeau ideeën en meer
…Dat is de manier de cookie kruimels
Christmas Rock Music
Suikergoed van de pepermunt Christmas Decorations
Medewerker Giften van Kerstmis
Vrolijk kerstfeest Gedichten
Hoe maak je een kerst Window Display maken
Christmas Night Lights
Kerst Evenementen in Rome
Saxofoon Christmas Music Sheets
Kerst Star Trek Ornamenten

Leave a Reply