Christmas Tips

Kerstmis is een van de meest inspirerende vieringen van het jaar, een tijd van hoop, vreugde en liefde voor het hele gezin te delen. The Christmas tips sectie vindt u een aantal geweldige suggesties voor het maken van uw kerst extra speciaal. De tips zijn een compleet pakket vanaf decoraties voor de veiligheid. Het heeft al het nodige smaken om uw kerst een mooie herinnering die blijft hangen het hele jaar door.

1. Bij het versieren van de vakantie boom, verlichting distribueren van boven naar beneden en voeg strengen als dat nodig is. Zorg ervoor dat de lichten te testen alvorens ze op de boom.

2. Eenvoudige versieren kan dramatische resultaten. Voor subtiele outdoor effecten, kunt u overwegen het gebruik van gekleurde schijnwerpers gericht op het huis of bomen. Eenvoudig te installeren en vereisen weinig onderhoud, kunnen deze lampen zorgen voor een feestelijke look het hele jaar door.

3. Bewaar verlengsnoeren in een toilet of een papieren handdoek buis. Label de lengte voor gemakkelijke identificatie.

4. Om kleine lichtjes op te slaan in de war raken, snijd een stukje van 1/4-inch multiplex of heavy-duty karton in de vorm van een hoofdletter I. Wrap de lichten rond deze en ze zullen klaar zijn voor actie volgend jaar.

5. Kaarsen zijn een traditionele en mooi deel van het seizoen. Maar ze zijn nog steeds een directe bron van brand in uw huis. Houd kaarsen op een veilige afstand van andere dingen. En vergeet niet dat een flakkerende vlam is een ding van fascinatie voor kleine kinderen. Houd kaarsen buiten hun bereik.

Gebruik nooit brandende kaarsen op een boom of in de buurt andere evergreens.
Gebruik altijd niet-brandbare houders.
Houd kaarsen uit de buurt van andere decoraties en inpakpapier.
Plaats kaarsen waar ze niet kunnen worden omvergeworpen of overgewaaid.

6. Vermijd versieringen die hebben de neiging om gemakkelijk breken of scherpe randen hebben. Houd snoeihout die klein zijn of losse onderdelen buiten het bereik van uw kind. Deze stukken kunnen worden ingeslikt.

7. Hang goedkope plastic kerst ornamenten door dunne lint in een venster dat u wilt ingericht. Hang met tape en hangen op verschillende hoogtes. Door het gebruik van kunststof ornamenten zullen ze niet breken als ze op het raam.

8 Recycle je kerstkaarten door ze te gebruiken als giftmarkeringen volgend jaar! Knip de individuele foto’s uit, of gebruik het gehele front beeld. Ze zijn erg mooi tegen een effen inpakpapier, en het is beter dan het gooien van die mooie kaarten in de prullenbak!

9. Als je toevallig opraken van de tags voor uw geschenken, kunt u gebruik maken van een stuk van het inpakpapier gevouwen in de helft met de witte kant naar binnen. Snijd de randen met decoratieve schaar en het etiket aan de binnenkant van de Aan: en Van: onderdelen. Tape om cadeau.

10. Breng een beetje extra romantiek in de vakantie door het verlaten van een enkele rode roos in verrassende plaatsen voor uw partner. U kunt een kleine liefde zelfs hechten aan hen.

11. Freeze uw kaarsen voordat u ze in de kandelaars, hoeft u niet langer was druipen.

12 Boom ornamenten die ontbreken haken of caps kunnen worden samengevoegd in een glazen kom en gebruikt als een middelpunt.

13. Probeer een lijst te maken alvorens te winkelen, zal het u helpen te blijven meer gericht als je eenmaal naar de winkels om te winkelen.

14 Schakel altijd de lampjes op de boom voordat het naar bed gaan ‘s nachts.

15 Opfleuren oude gerafeld gehaakte ornamenten met een paar pompen van haarlak.

16. Hebben een groot geschenk in te pakken? In plaats van strijd met reguliere cadeaupapier, gebruik dan een papieren tafelkleed om uw grote gift wrap. U kunt gewoonlijk een met een vakantie patroon.

17. Gebruik decoratief geschenk zakken (of felgekleurde boodschappentassen) gevuld met een paar vellen van weefsel en mousserende confetti;

18. On Display – Hang je kerstkaarten in de vorm van een boom op een muur of prikbord.

19. Dress up bestaande kussens: Gebruik schroot stoffen bij de hand of de aanschaf van een erf van vakantie thema of vakantie kleur stof. Klik hier voor de stof die is in verkoop of krijgen de restanten. Wikkel je gooien kussen. Zet vast met veiligheidsspelden, dan wikkel een strook bedraad lint rond het kussen en maken in een mooie boog. Je zou ook kunnen aankleden kleine kussens met grote bandana’s in rood, groen en goud.

20 Als u op zoek bent naar een Toyland thema doen voor uw kerst decoratie dit jaar, probeer dan te zoeken uit teddyberen en poppen bij uw plaatselijke spaarzaamheid winkels. Was ze in een kussensloop en zet ze in de droger gedurende ten minste 20 minuten, dan kleed ze aan met linten en vakantie stoffen. Groeperen ze onder je boom, op mantels, en op vensterbanken. Elkaar te stapelen kleine pleinen van karton en wikkel als een klein aanwezig is, dan stop ze onder de arm een ​​teddybeer, of wikkel een lege doos en gebruik het als zetel teddy’s bij de voordeur.

2 Verpak verschillende kleine cadeautjes in een mand, keramische kom, of stof kous;

$22 Plaats voor kinderen geschenken in een lunch box, plastic emmer, of karton mailing buis.

Italiaanse Kerst Recepten
Mexicaanse Kerst Recepten, Kerst Recepten van Mexico
KISS Rock Band Kerst Ornamenten, Decoraties en Stocking
Christmas Gift Ideeën voor Teenage Jongens en jonge mannen
Gumdrop Christmas Decorations: A Gingerbread Theme
Kerstmis is om de hoek. Ben je er klaar voor?! Een Slimme Gids voor Inkoop Kerst jurken voor meisjes
Song Lyrics for Christmas Carols
Geschiedenis
Kerstboom Star
Feather Kerstbomen: Een Vintage Christmas Tradition
Achter Kerstmis Geschiedenis

Leave a Reply