Coca Cola Kerstman

Als we denken aan de kerstman een oude man in rood en witte kleding verschijnt voor ons. Hij is belast met de taak van het vullen van de kousen van de kinderen met prachtige geschenken. De traditie is een beetje anders in Amerika de kerstman doet denken aan de ene gecreëerd door Muskegon inheemse Haddon H. Sundblom.

Voor de kerst advertenties van de Coca Cola Company die hij gebruikte om nieuwe illustraties schilderen bijna elk jaar 1931 tot 1.964. Sundblom het imago van Coca Cola de Kerstman werd weergegeven op billboards en op de achterkant covers van tijdschriften.

Haddon Hubbard Sundblom werd geboren in Muskegon, Michigan, op 22 juni 1899. Hij was de jongste van de negen kinderen van zijn ouders. Als kunstenaar is hij ook schilderde advertenties voor Ford, Lincoln, Pierce-Arrow en Marmon.

De stijl van Coco Cola Kerstman reclame die gestart zijn door hem werd gedurende meer dan dertig jaar lang. Kerstman sinds begin van de negentiende verhaal is afgeschilderd als een gnome gekleed in groen, blauw, wit of rode kleur. Sundblom terwijl het creëren van de Kerstman voor Coca Cola in gedachten gehouden Clement Moore’s gedicht was the Night Before Christmas. Volgens Moore kerstman had een breed gezicht en een ronde buikje. Hij werd naar verluidt mollig en mollig met een vrolijke dispositie.

Net als Moore Sundblom hield zijn kerstman mollig en vaderlijke met twinkelende ogen en een gulle lach. Santa’s rode-en-witte kleding gematched met dezelfde kleuren van de Coca-Cola logo. Sundblom’s Coco Cola kerstman droeg een wijde, beige lederen riem met een koperen gesp en tan laarzen met een gevouwen lederen manchet in plaats van bont. Een contrasterende functie in zijn blik van santa was zijn zwarte wenkbrauwen en zijn sneeuwwitte baard. Voor meer informatie over Coca Cola Kerstman verzamelen onze site bezoekt Kerstmis Carnavals.

Categorieën Van De Kerstman

Foto’s
Coming to Town
Coming to Town Lyrics
Film
Ik ben de Kerstman
Oorsprong
Kerstman en zijn Old Lady
Huis
The Death
onderwijsinstelling
De legende van de kerstman
Vrienden van de Kerstman
Kerstman en mevrouw Claus
Adres
Rendier
kunst
Coca Cola
Jezus vs Kerstman
Kostuum
Geschiedenis
Donde Esta Santa Claus
Mevrouw Claus
dollar
Pak
Xanta Claus
Over Santa
Geloof in de Kerstman
Songtekst
Video
De Real Santa Claus
Christmas Santa Claus
Legende van de kerstman
Namen
Clipart
Een jaar zonder de Kerstman
Holly Claus
Leiderschap Secrets
Santa Claus in Trouble
Meloen
Uitrusting
Dorp
Verhaal
Vintage kerstman
Kostuums
Poppen
Spelletjes
Land Indiana
Parade

Larry the Cable Guy Christmas Songs
Paaszondag
Kerst Kleding voor Kinderen
Kerst Food Gift Baskets
Pasen Snack Recepten
Waar is de Kerstman echt uit?
Meer A Christmas Story Merchandise dan je ooit voor mogelijk hield!
Kerst Movies 2012
Pasen in Engeland-UK, Tradities
Hoe kan ik een Kunstkerstbomen Pick
Kerstdiner

Leave a Reply