De legende van de kerstman

Kerstman zoals we hem kennen vandaag de dag kwam voor het eerst op als de Nederlandse kolonisten kwamen naar Manhattan op eerste kerstdag 1624. In Nederland Sinterklaas (Santa Claus) droeg een rood gewaad tijdens het rijden op een wit paard, en droeg een tas vol met geschenken aan de kinderen kousen te vullen. is hier met The Legend of Santa Claus.

Nederlands-Amerikaanse Saint Nick gemetamorfoseerd in zijn geheel veramerikaniseerd vorm in 1823 in het gedicht A Visit From Saint Nicholas ook wel bekend als The Night Before Christmas (door Clement Clarke Moore). Moore opgenomen details zoals de namen van de 8 rendieren; kerstman lacht, winks, en knikt, en de wijze waarop Sinterklaas, aangeduid als een elf, keert terug door de schoorsteen. (Legt zijn vinger opzij van zijn neus werd direct getrokken uit Irving’s 1809 beschrijving.)

St. Nicholas ‘evolutie in de gelukkige van vandaag, pseudo-aardse karakter is een prachtig voorbeeld van de mix en match van talloze praktijken rond verschillende hoeken van de wereld. Hij maakt speelgoed het hele jaar door met de hulp en bijstand van zijn elfen. Op kerstavond hij zich kleedt in zijn beroemde pak en zwarte laarzen, klimt in zijn slee getrokken door acht rendieren om te beginnen zijn het geven van geschenken reis van speelgoed aan de goede kinderen van de wereld. Vandaag is hij belichaamt al het goede, nederigheid en onschuld van de kindertijd.

Voorafgaand aan de jaren 1800 de Santa zoals we hem kennen vandaag de dag begon te ontstaan. Schrijvers en kunstenaars lyrisch in de afbeelding van een lief vrolijk kerel, klein van formaat met een het geven van hart. Op kerstavond zou hij rijden in een prachtige slee getrokken door acht rendieren over de boomtoppen en daken. Hij liet geschenken door de schoorsteen van de goede jongens en meisjes.

De komst van Kerstman op kerstavond is de meest verwachte van alle kerst evenementen. Santa is wereldwijd erkend als het merk ambassadeur liefde, liefdadigheid, en het geven van geschenken door uit het seizoen van Kerstmis. Jolly in de geest van het seizoen met The Legend of Santa Claus.

Categorieën Van De Kerstman:

Foto’s
Coming to Town
Coming to Town Lyrics
Film
Ik ben de Kerstman
Oorsprong
Kerstman en zijn Old Lady
Huis
The Death
onderwijsinstelling
De legende van de kerstman
Vrienden van de Kerstman
Kerstman en mevrouw Claus
Adres
Rendier
kunst
Coca Cola
Jezus vs Kerstman
Kostuum
Geschiedenis
Donde Esta Santa Claus
Mevrouw Claus
dollar
Pak
Xanta Claus
Over Santa
Geloof in de Kerstman
Songtekst
Video
De Real Santa Claus
Christmas Santa Claus
Legende van de kerstman
Namen
Clipart
Een jaar zonder de Kerstman
Holly Claus
Leiderschap Secrets
Santa Claus in Trouble
Meloen
Uitrusting
Dorp
Verhaal
Vintage kerstman
Kostuums
Poppen
Spelletjes
Land Indiana
Parade

Koop Kerstkransen – Mooie decoratieve Kransen voor Voordeur Displays
Pasen Manden
Vakantie Kerst Jurk
Applique Kous van Kerstmis
A Christmas Carol DVD
UNIEKE kerst cadeau ideeën voor OUDEREN
Giften van Kerstmis voor Teen
Kerst Gedichten voor jonge kinderen
Versier Een zwart-licht Kerstboom
Hoe te kiezen, Store, en inrichten van een Live-Cut Christmas Tree
Kerst Evenementen In Nieuw-Zeeland

Leave a Reply