Dingen die mis kan gaan met Kerstmis. Een wrange blik op Kerstmis.

Hier komt het weer het seizoen wanneer iedereen wordt verondersteld om gelukkig te zijn en te genieten van zichzelf, met uitzondering het niet altijd eindigen op die manier. Dus hier is een lijst van wat er mis kan gaan in de kersttijd in wat moet de feestelijke seizoen.
Als u hebt gedeeld een van deze ‘rampen’ nu of in het verleden, in de wetenschap dat je niet alleen bent misschien voelt u zich een beetje beter. Als dit soort dingen nooit bij u gebeurt, goed je kunt genieten van het lezen van hen in kennis dat zulke dingen alleen gebeuren aan anderen.
Of misschien bent u in de groep van mensen die hun best doen, maar soms gaat het een beetje mis en peervormig (en alle andere beschrijvende woorden voor als er dingen verkeerd gaan zijn niet beleefd genoeg om hier op deze pagina). Ik behoor in deze groep en af ​​en toe in de eerste groep, maar zelden of nooit in de middelste set die waarschijnlijk bij gelegenheden verbijsterd te kijken naar mensen zoals ik als zij verklaren: “Nou, hoe komt dat voor u? ‘
Welkom in de wereld van Kerstmis binnenlandse rampen.

Geschenk Ideeën voor Kids: Pretend Play Toys
Humoristische Christmas Carols
Leuke Kerst Gedichten
Eerste Kerstmis van de baby Ornamenten
Top 3 Heerlijke Kerst Cookie Recepten mmmmn!
Velvet Christmas Tree Rokken
Funny Christmas Gifts – Secret Santa Ideeën van de Gift
Handgemaakte kerst Crafts, Vintage.
Kerst Hallmark Ornaments
Leopard Animal Print Kerst Ornamenten, Decoraties en Stocking
Crazy Kerstman Hoeden Voor Kerstmis

Leave a Reply