Easter Island, Chili Paaseiland, gids naar Paaseiland

Planning voor een Paaseiland vakantie is inderdaad een geweldig idee! Paaseiland wordt beschouwd als de meest geïsoleerde gekoloniseerd eiland van de wereld. Deze mysterieuze eiland is ruwweg gelegen tussen Tahiti en Chili. Het eiland is van driehoekige vorm en vooral bestaat uit vulkanisch gesteente. Als je langs de kustlijn, dan is het eerste ding dat zou vangen je ogen is het kleine koraalformaties. De kustlijn heeft meerdere vulkanische grotten en lava tubes. U vindt de zandstranden aan de noordoostkust. Het eiland is ook bekend als ‘de navel van de wereld’ of Te Pito o TeHenua door de inwoners van deze onverklaarbare en charismatische plaats.

Paaseiland, hoewel een klein eiland, bestaat uit een schat aan bezienswaardigheden. Wanneer u bekeek op een Easter Island, zorg ervoor dat de must see plekken zoals-Rano Raraku, Ahu Tongariki, Ahu Vinapu, Ahu Akivi, Ahu Naunau, Orongo en Ahu Tahai bezoeken. Het beste deel over het Paaseiland is dat het de status van mondiale erfgoed gekenmerkt door de Verenigde Naties bereikt. De ruïnes van Paaseilanden zijn toegankelijk ook.

Het eiland wordt gezegd dat de meest heldere wateren op de wereld hebben. De andere attracties zijn onder-prachtige grotten, planten, rotsen, koraal, bogen, zeeschildpadden en een massa van kleur vis. U kunt ook gebruik maken van de scuba-diensten en hebben een geweldige ervaring allemaal samen.

Nu, als u van plan bent voor een reis naar Paaseiland, moet u overwegen het plannen van uw verblijf ook. Hieronder volgt een lijst van Paaseiland hotels van waaruit u kunt een make selectie-

Hotel Hanga Roa
Hotel Altiplanico
Hotel Taha Tai
Hotel otai
Hotel Iorana
Hotel Manutara
Hotel Taura
Hotel Vai Moana
Hotel Manavai
Hotel Chez Maria Gorreti
Hotel Martin y Anita
Hotel Chez Cecilia
Meer op Paaseiland

Mystery Of Eiland
Eiland Geschiedenis
Island Feiten
Island vakantie
– Eiland Tours

Island Cultuur
Island Cruise
Island Chili
Attracties
Easter Island

Best Christmas Gifts – Voeg uw Personal Touch
Lelijke Kerst Truien zijn de heetste Fashion Dit Holiday
Quilters Kerstmis Cook Book
Kerst gedicht voor Sisters
Kerst Infant Dress
Grote Kaarten
Kerst Ice Show
12 Days of Christmas Song
Het kiezen van een kerstboom Topper
Classic MGM Kerst Cartoons!
Pasen Snack Recepten

Leave a Reply