Een leuke kerstvakantie Scavenger Hunt

De feestdagen zijn een geweldige tijd om eruit te komen van het huis en rijden rond op zoek naar kerstverlichting en kerst displays. In Texas, wij geloven in het doen van het op in een grote weg.
Ik heb op verschillende Scavenger Hunts voor mijn dochter en haar vrienden en hebben altijd vonden ze een heel leuk worden. Ik dacht dat het leuk zou zijn om een ​​vakantie Scavenger Hunt waar ik kon combineren gaan kijken naar kerstverlichting met jacht naar items te maken.
Ik heb een lijst van situaties te zoeken die je kunt afvinken tijdens het rijden rond op lichten en een lijst met items te vinden. De situaties zijn waar je op zoek bent naar een huis dat een specifiek item op de lijst heeft. U kunt eenvoudig controleren het af of schrijf ze op het adres naast het item.
U kunt dit doen is op verschillende manieren. Kun je het tegen een of meer andere groepen in een aparte voertuigen of het kan gewoon iets wat je in je eentje te doen met vrienden of familie gewoon voor de lol.
Welke manier u ook kiest, uit te printen deze lijst en hoofd uit voor een aantal vakantie plezier. Vergeet niet om gesp en veilig te rijden.

Pasen Lily, Pasen Flower
Het Internationaal Boek van Christmas Carols
Kerst vieringen in Sri Lanka
Larry the Cable Guy Christmas Songs
Wat wil je echt wilt voor kerst 2012?
Christmas Light Strings
Aluminium Kerstboom Ornamenten
Het verhaal van Silent Night
Kerst Rope Lights
10 Giften van Kerstmis voor moeilijke mensen
Vakantie Kerst Jurk

Leave a Reply