Eerste Baby Christmas Ornaments

De eerste baby is altijd de barmhartige Samaritaan!
En zijn / haar eerste Kerstmis is een zaak om te onthouden.
brengt u een aantal van de eerste baby
Kerst ornamenten.
De Gepersonaliseerde Picture Frame Ornament is een 5,5 centimeter lang speelgoed, de vorm van een baby rammelaar. Het is rond en baby blauw langs de buitenste rand en lichtroze binnenkant. Kleine witte kralen rond het frame spreuk ‘eerste baby KERSTMIS’. Een blauwe en witte hars lint kan worden gebruikt om zijn / haar naam te schrijven.

Blue Baby Booties zijn 3 inch ornament vorm van een hoefijzer. Gebogen van een baby bootie naar de andere zijn kleine witte kralen. Een belletje is bevestigd aan de roze veters met een aantal aangesloten witte ruche.

Baby Ornamenten zijn de duidelijke roze gekleurde glazen bollen met de woorden “eerste baby Christmas ‘geëtst langs de bovenkant. Het heeft een krans van gouden bladeren gaan de hele weg door. Vier kleine kristallen dek de krans. Het ornament hangt aan een pure gouden lint.

Drie Erwten in een Peul omvat de inge-sterren kroon. Het is een celadon groene erwt pod gemarkeerd in donker groen glitter. Binnen zijn 3 baby’s. De 1e draagt ​​een roze muts met iriserende glitter trim, de 2e draagt ​​een blauwe muts met iriserende glitter trim, en de 3e draagt ​​een licht Nijl groene motorkap met iriserende glitter trim.

Eerste Meisje van de Baby Ornamenten voorzien van een teddy gluren uit een lichtroze kous. Het houdt een reeks van blokken die ‘Baby’s’ spreuken. De 1e kindje meisje ornamenten hangen van een lus van rood koord.

Eerste Jongen van de baby ornamenten zijn een teddy gluren uit een lichtblauw kous. Het houdt een reeks van blokken die ‘Baby’s’ spreuken. De 1e kindje meisje ornamenten hangen van een lus van rood koord.

Eerste baby-ornamenten zijn als antiek. Ze zijn voor altijd. Shop voor eerste kindje ornamenten van Kerstmis Carnavals.

Kerst Trouwen in Italië
Christmas Story Book Met een Moraal: De Vierde Wijze
Gratis Vintage Christmas Angel Cards
Black Friday aanbiedingen 2012
Giften van Kerstmis voor Boss | Ideeën
Pasen Bloemen, Pasen cadeaus en bloemen, Pasen Flower Guide
Outdoor Christmas Lights
2012 Dated Kerstboom Ornamenten
Giften van Kerstmis voor Teen
Kerst Trompet Muziek Sheets
Christelijke Muziek

Leave a Reply