Funny Christmas Gifts – Secret Santa Ideeën van de Gift

Het kopen van kerstcadeautjes voor vrienden, familie en collega’s kan een serieuze zaak, maar een grappig kerstcadeau is de perfecte manier om het echte vakantiegevoel lacht brengen. U wilt niet naar een kerst gag cadeau te geven aan iedereen – bijvoorbeeld, waarschijnlijk niet je baas – maar voor uw oudere broer die nog steeds houdt van te vertellen scheet grappen, zeker.Zij maken grote giften op te nemen als een kous stuffer of als een grabbelton cadeau of voor een Secret Santa kerstcadeau-uitwisseling op het werk, waar de geschenken worden verwacht om grappig te zijn. U kunt zelfs hen uit als gunsten op uw kerstfeest.
In mijn geval, mijn vriend, Lani, die ik letterlijk heb gekend sinds we baby’s waren nog steeds lacht om alles wat op afstand klinkt vies en nog steeds werkt als een 13-jarige. Dus voor haar, een grappig kerstcadeau is perfect. Ik ben het kopen van een kerst toilet seat cover voor haar, evenals een Zweer Bear (een pluchen teddybeer die je vertelt tot en met f – k uit). Ik kan niet wachten om haar gezicht te zien, omdat ik weet dat mijn geschenken zullen worden haar favoriete kerstcadeaus dit jaar!
Dus maak je klaar om te lachen om een ​​aantal van deze grappige kerstcadeaus … en vieren dat schattige weirdo in je leven door hem of haar een kerst propgift deze vakantie.

Kerst Evenementen in Tokio
Best Christmas Gifts – Voeg uw Personal Touch
Kerstmis Cook Books
Christmas Songs List
Unieke handgemaakte wenskaarten – Inkt & Wash Aquarel Kerstkaarten
Spode Kerstbomen China
Top 10 Christmas Songs! x-mas 2012 Is Slechts 4 maanden weg: Time To Holiday Music Burn!
Christmas Bell Geschiedenis
Boeken over Kerstmis Huishouden
Kerst Bakken Recepten
Gooseberry Patch Kerst

Leave a Reply