Giant Christmas Stockings

Giant, grote Kerst kousen zijn een zeer leuke manier om een ​​nieuwigheid aspect toe te voegen aan uw kerst plezier en decor. Sommige van deze grote Kerst kousen kunnen zeer hoog, anderen zeer breed, terwijl sommige zijn zowel hoge als brede.
Een ding dat ik denk dat te doen met een enorme kerst kous zet een groep van kleinere geschenken samen voor iedereen dat je geschenken geven aan, terwijl u ze in de kous zonder dat ze het weten. Te krijgen tot een grote kous vol geschenken zou iedereen aanspreken.
De meeste grote Kerst kousen zijn de traditionele rood met de witte sneeuw-cap aan de top. Wat betreft het ontwerp, zou een van deze zeer moeilijk en tijdrovend te maken, de reden dat ik denk dat ze meestal gedaan in wit en rood voor degenen die hen.
Een ander type van grote kerstsok is een gemaakt van gaas, die gevuld is met allerlei kerst goodies. Bijgevolg kan je gewoon ophangen en verras iedereen in de ochtend. Een goed alternatief voor het proberen om erachter te komen wat een enorme kous te vullen met als je beperkt door tijd en ideeën.

Cool Kerstkaarten
Decorating Blauw voor Kerstmis
Welkom op onze kerstdiner! Italiaanse recepten uit dit Italiaanse oma! Start een nieuwe traditie!
Kerst Gedichten voor Sons
Kerstmis Dank kaarten
Inspirational Kerstgedichten
Kerst Kleding voor Girls
Kerst Pageants
Gratis Kerst Cookie Recepten
Kerst TV Classics-Favoriete Kerst Cartoons en animaties
Lezen Kerstgedichten

Leave a Reply