Green Christmas Lights

Als een van de kleuren van Kerstmis, groen is een geweldige optie voor kerstverlichting, en zijn een geweldige manier om relevante kleur toe te voegen aan kerstversiering die de vakantie seizoen zal weerspiegelen.
Dit is de reden waarom ik bij elkaar een aantal foto’s van groene kerstverlichting op hun eigen om te laten zien hoe ze eruit zien, zonder een andere kleur met hen verbonden.
Ik ben een grote fan van het gebruik van een kleur op verschillende dingen rond het huis zoals bomen op de binnen-of buitenkant, die altijd ziet er geweldig uit met de afzonderlijke kleuren. Als een zaak van Sterker nog, ik denk dat ze er beter uitzien met individuele kleuren dan met de gekleurde kerstverlichting, met de mogelijke uitzondering van uw belangrijkste kerstboom.
Dus hier zijn enkele groene kerstverlichting om u te inspireren over hoe ze te gebruiken voor uw kerst decor alleen te staan ​​op de individuele objecten of delen van het huis. De meeste mensen met behulp van groene kerstverlichting zijn ze met andere lampjes kleuren om een ​​geweldige kerst decoratie effect te creëren.

Pasen Fruit Basket
Vrolijk kerstfeest Music Songs
Jeugd Kerst Speelt
A Christmas Carol van Charles Dickens-Short Samenvatting
Home Decorating op een begroting: Decoratie van Kerstmis Ideas
Traditie Kerstman
Pasen Lily, Pasen Flower
Kerst Parades en Festivals Around the World
Kerst Evenementen in New York
De Martha Stewart Living Kerst Cookbook
Flash Kerstkaarten

Leave a Reply