Hoe maak en Versier een Cake van Kerstmis

Ik maak en versier mijn eigen cake van Kerstmis elk jaar. Ik blijf bij de traditionele fruitcake. Nou ja, bijna traditionele … Ik haat schil en gekonfijte kersen, dus in plaats daarvan voeg ik extra van de rest van het fruit goed te maken voor de schil ik niet toe te voegen.
Ik probeer de taart te maken door half september ten laatste, zodat het kan leeftijd voor een aantal maanden. Gedurende deze tijd, ik geef het regelmatig drinkt – ik meerdere gaatjes prikken in de cake en, wekelijks, ik giet ongeveer een eetlepel sherry over de cake als het rijpt. Dit houdt de taart vochtig en rijk tegen de tijd dat Kerstmis rond rolt. Om te versieren, de taart, ik gebruik marsepein en koninklijk suikerglazuur.
Hieronder heb ik ook mijn recepten voor de taart en koninklijk suikerglazuur. Ik bedriegen en zijn kant en klaar marsepein en rol het uit als ik het nodig heb. In het Verenigd Koninkrijk, kunt u kopen kant en klare royal icing, die ook kan worden opgerold net en legde op de taart als je klaar bent. Helaas, ik heb nog nooit in staat geweest om elders te vinden dat. De taart recept is vrij eenvoudig, maar je arm zal een werk te krijgen! Tot slot, voor degenen onder u die doen, zoals kersen en schil in hun fruitcake, heb ik de alternatieve fruitmengsel aan het einde van de taart recept.
Ik hoop dat je geniet van deze taart zo veel als mijn familie en vrienden te doen.
Het maken van de Cake

Kerst Cake Recept

500g rozijnen
345g rozijnen
165g krenten
225g boter
225g bruine basterdsuiker (ik nu dit te maken met Splenda bruine suiker dus gebruik half zo veel)
5 eieren, losgeklopt
285g gewone witte bloem
2 tl gemengde kruiden
30ml zwarte stroop (of donkere melasse)
geraspte citroenschil
200ml bier of sherry (Ik geef de voorkeur sherry)
110g gemalen amandelen

Zet de oven voor op 325F/170C. Vet en lijn een 9in taartvorm met vetvrij, vetvrij papier.
Meng al het fruit. Als waaronder kersen, snijd ze op en meng met de rest van de vrucht.

In een aparte kom, room de boter tot ze zacht zijn. Voeg de suiker toe en sla samen tot licht en pluizig.
Voeg de eieren langzaam, goed kloppen tussen elke toevoeging. Als het mengsel stremt, laten zien hoe je 1 theelepel bloem.
Spatel er de bloem, gemengde kruiden, zwarte trecle of melasse, citroenschil en bier of sherry. (Een kleine tip, ik spuit alles wat ik ga gebruiken met zwarte stroop of melasse met koken spray. Op die manier, de stroop glijdt recht uit en je bent niet te wachten voor altijd voor haar los met van wat u gebruikt.)
Roer de gemalen amandelen en fruit.
Plaats het mengsel in de bakvorm en een diepe holte in het midden.
Bak gedurende 2,5 uur of tot een prikker komt schoon na vast te zitten in het midden van de taart.
Laat afkoelen op een rooster.
De taart kan worden opgeslagen in een luchtdichte verpakking op een koele, donkere plaats voor enkele maanden. Je kunt het regelmatig drinkt tijdens deze periode (zoals hierboven vermeld).

Alternatieve Fruit Mixture

110g gekonfijte kersen
55g gemengde schil
450g rozijnen
285g rozijnen
110g krenten

Het verfraaien van de cake
Ik vind dat het versieren van de taart is eigenlijk heel wat meer kieskeurige en moeilijker te doen dan het daadwerkelijk maken van de taart. Ik heb geprobeerd om gedetailleerde instructies voor wat ik doe op te nemen.

Marsepein Layer
De taart moet worden bedekt met marsepein ongeveer een week voordat u het ijs het. Te bedekken met marsepein, moet u:
1 hoeveelheid marsepein
abrikoos glazuur (abrikozenjam verwarmd met 1 eetlepel water en afgekoeld)
glazuursuiker

Het beste is om de onderkant van de cake gebruiken voor de top bij het inrichten (het gladder). Als de taart is niet vlak, afscheren enkele van de top en dan draai het om.
Meet langs de zijkant van de taart met een stuk touw.

Veeg een schoon werkoppervlak met poedersuiker en uitrol tweederde van de marsepein tot een strook van de lengte van het touw en de diepte van de taart.
Rol de resterende marsepein een cirkel de grootte van de cake top.
Bestrijk de zijkanten van de taart met abrikoos glazuur. Zet hem op zijn kant en rol het over de voorbereide strook van marsepein. Strijk de naden met een ronde mes. Neem een ​​pot of rechte zijden kan en rol het rond de zijkanten van de taart om het glad te strijken.
Bestrijk de bovenkant met abrikoos glazuur en, met behulp van een deegroller, til het andere stuk van marsepein op de taart. Verzegel de randen met het mes en strijk de bovenkant glad met een deegroller.
Laten drogen op een koele, droge plaats op een taart boord ongeveer 2 cm groter dan de taart.

Royal Icing Recept
Voor een laag van ijsvorming voor een 9in ronde cake:
1 1/2 eiwitten
675 poedersuiker

Meng de eiwitten met 3 eetlepels van de suiker.
Voeg geleidelijk aan de resterende suiker toe en meng goed totdat de slagroom is zacht, wit, pluizig en houdt zijn vorm. Meer suiker kunnen worden toegevoegd als het mengsel te vloeibaar is. Dit is afhankelijk van hoe u wilt ijs uw taart … als je wilt een gladde afgewerkte look, wil je een zeer stijve icing die kunnen worden gerold als de marsepein. Als u wilt dat een meer gestructureerde look, bijvoorbeeld een snowscape scène met een kerstboom, sneeuwman, enz. toegevoegd, zult u wilt dat uw icing om veel meer plooibaar zijn.
Volg hetzelfde proces als hierboven beschreven om de kers laag toe te voegen aan de marsepein laag, als je wilt een gladde taart. De kers wordt direct op het marsepein. Gebruik geen glazuur van welke aard ook.

Tot slot, veel mensen versieren hun taarten op veel verschillende manieren. Dit deel is aan jou. U kunt aanvullende royal icing, voeg voedsel kleur aan en gebruik koekjessnijders te snijden verschillende vormen (bijvoorbeeld groene hulstbladeren met kleine rode hulst bessen). Decoratie kan worden gebruikt om op te staan ​​op de taart, kunt u uw eigen, laat uw fantasie de vrije loop. Vergeet ook niet, kun je veel verschillende pre-en-klare suiker decoraties te kopen, dus je hoeft niet te proberen en maak ze zelf als dit niet uw sterkste punt. Ik heb een aantal foto’s toegevoegd voor inspiratie.
(Zalig kerstfeest!)

Radio City Music Hall Christmas Spectacular
Savage Garden Last Christmas
Kerst Trade Show
A Christmas Carol Script
Kerst Trompet Muziek Sheets
Koop Snow-Laden Gevlokt Kunstkerstbomen Online
A Christmas Devotion
Kerstmis in New York Pop Up Book
Christmas Light Show
Christmas Carols voor kinderen
Giften van Kerstmis voor Haar

Leave a Reply