Homemade Christmas Gifts in a Jar

Of u nu een cadeau voor een leraar nodig heeft of om aan vrienden te sturen in een ander deel van het land, zelfgemaakte kerstcadeaus in een pot zijn de perfecte oplossing. Ze zijn meestal niet duur, en toch kan op creatieve manieren, zodat ze er heel bijzonder. De meeste kunnen worden samengesteld voor vijf dollar of minder, afhankelijk van de kosten van de potten.
Tips voor het invullen Jars

Het is belangrijk in te drukken elke laag van ingrediënten zodat ze alle strijden in de pot goed. Dit zal ook helpen met de presentatie, waardoor u nog lagen van de ingrediënten.
Proberen om verschillende kleuren in elke laag. Bijvoorbeeld volgen een laag van bloem met een laag bruine suiker en dan witte suiker in plaats van dat de witte bloem en witte suiker lagen samen.
In het algemeen de ingrediënten met kleinere deeltjes zoals meel of suiker moet onder de ingrediënten voor grote stukken zoals chocolade chips of rozijnen.
Het regelen van de materialen in de pot zal veel gemakkelijker als je gebruik maakt brede mond potten.

Een verscheidenheid van soorten
Er zijn een paar verschillende soorten zelfgemaakte kerstcadeaus in een pot. Hoewel veel mensen denken van brood, koekje, of cake mixen als de enige soorten geschenken te zetten in potten niets is minder waar. Er zijn ook badzout, soep mixen, zegen potten en journaling potten. In feite zijn er veel dingen die passen in deze gave categorie.

Kerst Trompet Muziek Sheets
Homemade Christmas Gifts
Wassail-Kerst Punch dat de Ziel-20 Wassail Recepten verwarmt
Kerst Evenementen In Zuid-Afrika
Kerst Comedy Songs
Namen voor de Kerstman
Kerstman Lane
Gepersonaliseerde Christmas Ornaments
Meisje Kerst Jurk
Christmas Gift Basket
Kerst Garland Geschiedenis

Leave a Reply