Humoristische Christmas Carols

Ik vraag me af of het zou een zonde worden beschouwd, in de echte christelijke zin van het woord, als we durven af ​​te wijken van de routine en een beetje experimenteren met onze favoriete kerstliederen te doen. Christmas Carols zijn zo oud als de heuvels (iets ouder dan ze is niet bij mijn weten). Kerstmis is een tijd voor vreugde, plezier, stoeien en vrolijkheid. Een licht, feestelijk, vakantie stemming is een natuurlijk gevolg van deze.

Maar hoewel we begroeten Kerstmis met veel plezier, niet altijd doen we balk aan het vooruitzicht van het hebben van de zelfde oude Carols, die we hebben recht zingen van de tijd dat we hebben leren kennen over Christus zingen en hij was onze almachtige God, de Schepper.

De gedachte van het nemen van kerstliederen in een lichte geest, kunnen worden beschouwd als vernederend voor velen. Christus zal omdraaien in zijn graf-zeggen ze. Maar humor doet Spice up ons leven en een keer in de zoveel tijd is het waarschijnlijk vergeeflijk. Maar laat het niet maken het eerder regel dan uitzondering. Cheap Thrills mag nooit worden aangemoedigd.

Verrassend, humoristisch kerstliederen zijn geen recent fenomeen. Ze hebben een langere lineage. Ver terug in de tijd, de zigeuners en de zwervers zich te buiten aan soortgelijke doeleinden, maar ze waren in essentie gezongen als kritiek op de alles doordringende kerkelijke orde die probeerde zijn invloed uit te oefenen in alle zaken van staatsmanschap. De tijden zijn veranderd. De eens zo ondenkbaar handelingen en daden worden niet langer beschouwd als een ernstige overtreding als mensen hebben zich meer liberale en flexibel. Maar het zou de moeite waard om het populaire gezegde dat zegt:-Te veel van iets slecht is onthouden.

Voor meer informatie over Humoristische Christmas Carols inloggen op onze site kerst Carnavals.

Christmas Carols Categorieën:

Funny Carols

Carol Quotes

Een Carol Theme

Silent Night Carols Lyric

Carol Tiny Tim

Sing Along Carols

Een Carol Script

Carols Bladmuziek

Een Carol Lesplan

Een Carol Samenvatting

Carol Geschiedenis

Een Carol Karakter

De Sussex Mummers Carol

Alle Dog Carol

De heer Magoos Carol

Song Lyrics Voor Carols

Een Carol Afbeelding

Spaanse Carols

Carol-cd’s

Carol Music

Italiaanse Carols

Carols Pools

Een Carol Book

Een Carol van Charles Dickens

Samenvatting Van Een Carol van Charles Dickens

Een Divas Carol

Kauffman Carol

Carols Chords

Humoristische Carols

Het verhaal van een Carol

Een Carol DVD

Carols For Kids

Een Carol Play

Patrick Stewart Carol

Een Carol ticket

Zweedse Carols

Laatst aangepast: -15 december, 2012

Homemade Christmas Decorations
Doordachte Christmas Gifts For Mom
De Doctor Who was er niet – maar een leven gered
Christmas Wishes Kaarten Page 2
My Mom’s Traditional Christmas Cake Recept
Katholieke Kerstmis Geschiedenis
Kerstman Adres
Wanneer is het te vroeg om te beginnen met de voorbereiding voor de kerst. voor te bereiden en te kopen cadeautjes? Hoe je familie klaar zijn?
Kerstborrel
Kerst Gedichten voor My Lover
Kids Christmas Tree Ambachten

Leave a Reply