Kerst Evenementen in Las Vegas

Ondanks de shows van de zwaartekracht die deze stad bezit, of beheert op te zetten, zijn er genoeg afleiding om je coax om ze allemaal te negeren! Dat is de magie van de plaats van neonlichten en stijgende citroenen – Las Vegas.Als je moe van trekken aan de speelautomaten, het aangrenzende gebied heeft een aantal van de meest aantrekkelijke regio vergezichten.

biedt informatie over Kerstmis Evenementen in Las Vegas.Om dit te vieren op een mooie vakantie wonderland, zoekt u het dal van Sunset Park, dat wordt een horizon van lichten tijdens deze bijzondere seizoen. Het park straalt met zeven miljoen spectaculaire en sprankelende verlichting. Het is bedoeld om een ​​ervaring het hele gezin kan genieten van het gemak en het comfort van de familie auto als je een relaxte rit door deze vakantie evenement. Stem af op de radio knop wenden tot de Ho Ho station en vakantie muziek te luisteren terwijl u geniet van het evenement! The Chocolate Wonderland op Ethel M Chocolates Factory and Cactus Garden beschikt over een spectaculaire weergave van licht, chocolade huizen en sculpturen, en demonstraties van Ethel M Chocolate creaties. Kerstman bezoekt de plaats bepaald uur.

U kunt genieten van een kosteloze demonstratie bij de Fashion Show Mall. Geloof in de Magic is voorzien van een 35-voet kerstboom, de Fashion Show dansers, cameo optredens van lokale beroemdheden waaronder Clint Holmes, Rita Rudner, gegoten van Mamma Mia!, Gegoten van Jubilee, Lance Burton, Las Vegas Metropolitan Police Department, Las Vegas Fire and Rescue, en natuurlijk, de Kerstman zelf. Optredens van lokale weersomstandigheden persoonlijkheden – John Fredericks van NBC, Sherry Swensk van CBS en Darren Peck van Channel 5 Fox allemaal helpen een wonder gebeuren – sneeuw in het zuiden van Nevada voor Kerstmis.

De gehele Chanoeka extravaganza en meer is te vinden op Kerstmis Evenementen in Las Vegas

Categorieën Of Christmas Gebeurtenissen:

Las Vegas
Maimi
Londen
Parijs
München
Tokio
Beijing
Hong Kong
Sydney
Madrid
Barcelona
Berne
Genève
Athene
Buenos Aires
Rio de Janeiro
Wellington
Nieuw-Zeeland
Christmas Island
Hawaii
Schotland
Rome
Italië
Zuid-Afrika
Afrika
Oregon Kerstvakantie

Kerst Trouwen in Chili
Kerst in Frankrijk: Franse douane en tradities
Christmas Tips
Kerstboom Gedichten
Kerst Trouwen in Hongarije
Branson Kerstshow
Beroemde Christmas Songs
Een All Dogs Christmas Carol
Kroon van Kerstmis – Hoe een Evergreen krans te maken
Giften van Kerstmis voor Haar
Printable Christian Kerstman Letters

Leave a Reply