Kerst Evenementen in Londen

Resonerende door de hoeken van de planeet is een naam, Londen, een stad die enthralls en intimideert, stimuleert en irriteert allemaal hetzelfde, een groezelig Monopoly-bord bezaaid met astrale bezienswaardigheden.

Toch, alles wat je kunt horen door de maand december is de weerkaatsingen van de traditionele en de avant-garde, de Millennium Dome en de 2012 Olympics.offers informatie over Kerstmis Evenementen in Londen.

Trafalgar Square Tree Lighting verhoogt de enorme Noorse hout met behulp van hydraulische trek, en versiert het met een hoogwerker sinds 1947. De verlichting ceremonie, een van de grootste Kerstmis in Londen tradities, vindt plaats op de avond van 29 november. De Great Christmas Pudding Race in Covent Garden is een tentoonstelling van teams rond in hun zondagse meanderende beste dragen van de meest kwetsbare Christmas pudding. Alle opbrengsten gaan naar kankeronderzoek. Check out een rustige, kaarslicht wake in het Huis van God en Koningen, om Kerstmis toekomst, verleden en heden op kerstavond in de Westminster Abbey te eren. Voor beeldschermen op grote locaties, is er de Regent Street Christmas Lights. Ontvang uw boodschappen gedaan onder de fonkelende lichtjes van Piccadilly of Oxford. Dit jaar zijn ze vernoemd naar Ice Age 2-The Kernsmelting, en beschikken over een bos van stripfiguren en, kleurrijke verlichting.

Geniet van Kerstmis onder fonkelende bomen en een veelheid van Kerstmis activiteiten. Kerstman vermaakt jongeren, en een carrousel is beschikbaar voor de jong en oud. De Ice Rink zal ook in gebruik op de kerstmarkt in Kew. Klassieke boek Raymond Brigg, The Snowman, brengt weer de traditie kerst karakters in pantomime bij Peacock Theatre.

Voor alles wat je feestbeesten en vakantie freaks, is dit de place to be. Blader naar informatie over Kerstmis Evenementen in Londen.

Categorieën Of Christmas Gebeurtenissen:

Las Vegas
Maimi
Londen
Parijs
München
Tokio
Beijing
Hong Kong
Sydney
Madrid
Barcelona
Berne
Genève
Athene
Buenos Aires
Rio de Janeiro
Wellington
Nieuw-Zeeland
Christmas Island
Hawaii
Schotland
Rome
Italië
Zuid-Afrika
Afrika
Oregon Kerstvakantie

Kerstboom Star
12 Populaire Kersttradities – Speciale Kersttradities om Christus ‘geboorte te vieren en The Holiday Season
Chocolate Easter Eggs
Kerst Parades en Festivals Around the World
Christmas Carols Bladmuziek
Kerstmis Design Series Source Book
Awesome Christmas Gift Ideeën voor Eerste Kerstmis van de baby – Koop Baby’s First Christmas Gift Online
Xmas Stickman Foto’s en Feestelijke Satire
White Christmas Music Sheets
Taylor Swift Kerst Ornamenten, Decoraties en Stocking
Kerst Pickle Recepten

Leave a Reply