Kerst Evenementen In Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, de tweede grootste stad van Brazilië is beroemd om zijn schilderachtige schoonheid die toeristen aantrekt uit de hele wereld. Hoewel de naam Brazilië zelf neemt je mee naar het land van het voetbal, waar de dribbelen en het aanpakken van de wereldberoemde sterren laat je betoverd.

Het zou een leuke vakantie te zijn om te besteden te midden van een groep mensen waar voetbal draait in hun ader.Kerst wordt opgevoerd in Rio de Janeiro tijdens de zomermaanden dus je kan Kerstman mis in de sneeuw versnelling plaats van hem te vinden op een Jet Ski voor de kust van Rio. Animatie Rio de Janeiro zijn eigen smaak en uniciteit.

Laten we beginnen met de religieuze gebeurtenissen dat is integraal in het vastleggen van de esthetische schoonheid van het seizoen. Vergeet niet om de religieuze gebeurtenis, die een groot aantal mensen als toeschouwers trekt de significante aspect van het festival hier getuige van. Honderden vrouwen gekleed in traditionele kleding draagt ​​Bahiaanse geparfumeerd water te wassen van de trappen van de kerk. Mensen vinden het een groot genoegen om ‘s werelds grootste kerstboom drijvend in Rio lagoa-een meertje langs de een smalle strook land genaamd Ipanema kijken. Deze traditie is geoefend voor de afgelopen tien jaar als mensen zich hebben verzameld om dit spectaculaire evenement mee te maken. Moet tot slot worden gemaakt van het feest van de Godin van de zeeën. Keer in een jaar mensen verzamelen zich op de gouden stranden van Copacabana, Ipanema en Loblon aanbidden de godin van de zee. Anders dan deze kerst markten, beurzen, ambachtelijke shows en concerten zijn er om de geest van de gelegenheid te verbeteren.

Om meer informatie over Kerst gebeurtenissen in Rio de Janeiro te verzamelen kunt u inloggen op onze site kerst Carnavals.

Categorieën Of Christmas Gebeurtenissen:

Las Vegas
Maimi
Londen
Parijs
München
Tokio
Beijing
Hong Kong
Sydney
Madrid
Barcelona
Berne
Genève
Athene
Buenos Aires
Rio de Janeiro
Wellington
Nieuw-Zeeland
Christmas Island
Hawaii
Schotland
Rome
Italië
Zuid-Afrika
Afrika
Oregon Kerstvakantie

Hoe kan ik Gratis Kerst Toys voor mijn kinderen?
Kerstmis Celebrations-Festival tijd van het jaar
Kerstmis Wedding Dress
Christmas Cookie Gedichten
Kerst Activiteiten voor kinderen
Over Kerst-Facts, Geschiedenis, Betekenis
Romantiek wenskaarten
Dansen Op kerstavond
Decorated Kunstkerstbomen
Pasen Tradities
Formele Kerst Jurk

Leave a Reply