Kerst huizen, dorpen en accessoires

Ik ben een sucker voor kerstversieringen, en mijn favoriet, veruit, zijn miniatuur kerst dorpen en accessoires.
In de loop der jaren heb ik verzameld zo veel kerst huizen en accessoires, het onzinnig is, maar ik zou niet hebben zij een andere manier. Er zijn waarschijnlijk genoeg huizen een aantal zeer coole kerst dorpen, of zelfs een grote kerst stad te maken, als er de ruimte voor.
Voor mij, terwijl ze zijn niet zo duur zijn, heb ik nog steeds de voorkeur aan de meer eenvoudige, maar sierlijke, huizen. Dat weet je wel. Het type dat een plaats om vis te verkopen kan hebben, maar omvatten grote opknoping vis aan de zijkanten en allerlei interessante schaal-en schelpdieren aanbod ook.
Favorieten van de kinderen, zoals een kerstman ijssalon, die zijn er zeker van om een ​​aantal figuren van Kerstman en zijn vrouw op te nemen.
Natuurlijk elk huis moet hebben aanverwante accessoires, en in het geval van mijn schaal-en schelpdieren markt, zijn er allerlei soorten mensen, met inbegrip van werknemers die dragen vis, of emmers van een verscheidenheid van voedsel voor mensen op zoek naar een verse vangst van de dag .

Hoe NIET te Kerstdiner Cook
Korte grappige Gedichten
Kerstman School
Pink Christmas Kousen & Blue Christmas Stockings
Kerstvakantie Gedichten
Christmas Light Hangers
Christmas Music CD’s
Jamaican Black Cake
Kerstmis is om de hoek. Ben je er klaar voor?! Een Slimme Gids voor Inkoop Kerst jurken voor meisjes
50 Great Christmas Songs
Jane Austen Book Kerst

Leave a Reply