Kerst huizen, dorpen en accessoires

Ik ben een sucker voor kerstversieringen, en mijn favoriet, veruit, zijn miniatuur kerst dorpen en accessoires.
In de loop der jaren heb ik verzameld zo veel kerst huizen en accessoires, het onzinnig is, maar ik zou niet hebben zij een andere manier. Er zijn waarschijnlijk genoeg huizen een aantal zeer coole kerst dorpen, of zelfs een grote kerst stad te maken, als er de ruimte voor.
Voor mij, terwijl ze zijn niet zo duur zijn, heb ik nog steeds de voorkeur aan de meer eenvoudige, maar sierlijke, huizen. Dat weet je wel. Het type dat een plaats om vis te verkopen kan hebben, maar omvatten grote opknoping vis aan de zijkanten en allerlei interessante schaal-en schelpdieren aanbod ook.
Favorieten van de kinderen, zoals een kerstman ijssalon, die zijn er zeker van om een ​​aantal figuren van Kerstman en zijn vrouw op te nemen.
Natuurlijk elk huis moet hebben aanverwante accessoires, en in het geval van mijn schaal-en schelpdieren markt, zijn er allerlei soorten mensen, met inbegrip van werknemers die dragen vis, of emmers van een verscheidenheid van voedsel voor mensen op zoek naar een verse vangst van de dag .

Best Indoor en Outdoor Christmas Inflatables aan goedkope prijs
Goedkoop Christmas Gift Ideas voor het hele gezin
Decoratie van de Kerstboom: Kerstman Ornamenten voor Kerstmis
Battery Operated Christmas Lights
Tips voor het gooien van een Grote Stress-Free Kerstmis of Nieuwjaar’s Party
Paaszondag
Grote Giften voor Kids & Teens, goedkoop Thrill ze!
Beroemde Christmas Songs
Koop Kerstkransen – Mooie decoratieve Kransen voor Voordeur Displays
Korting Dames Roze Golf Tassen
Kerstavond Recepten

Leave a Reply