Kerstmis Kerststal in ASCII Art

De kerststal, of de kribbe scene, is een van de meest religieuze basis dingen over Kerstmis. Mijn grootmoeder was religieus, een goede Presbyteriaan. Mijn moeder nam ons mee naar de kerk en soms ze nog steeds gaat zichzelf. Maar we hebben niet een zeer religieuze manier van leven. Het laat ons allemaal deel uitmaken van onze eigen geest en ik op prijs stelde. Ik had de vrijheid om te onderzoeken, te ontdekken en kies voor mezelf als het ging om wat ik geloof. Dat is iets wat ik nog steeds waarderen.
IFR te nemen op de traditionele christelijke religieuze overtuigingen, de kerststal is onderdeel van de kersttraditie. Mijn grootmoeder had een klein houten set die ze naar buiten gebracht elke kerst. Ik heb niet eens hebben nu een foto van en ik kan me niet herinneren dat zo duidelijk als ik zou willen.
Sint Franciscus van Assisi wordt gecrediteerd met het creëren van de eerste kerststal in 1223 (een levende) van plan om daardoor de aanbidding van Christus te cultiveren, die is geïnspireerd door zijn recente bezoek aan het Heilige Land, waar hij was aangetoond traditionele geboorteplaats van Jezus. – Geciteerd van Wikipedia.

Lieveheersbeestje Kerst Ornamenten, Decoraties en Stocking
Children’s Christmas Songs
Kerst Gedichten voor Kid –
Christmas Carols voor kinderen
TOP 10 COOL geschenken voor uw tienerzoon VOOR KERSTMIS 2012!!
Pasen Fruit Basket
Pasen in Frankrijk
Kerst Evenementen in Londen
Kerst Buiten Lights
Sneeuwmannen Ornamenten ~ Decoratie van de Kerstboom ~ Frosty the Snowman
Zweedse Christmas Carols

Leave a Reply