Kerstmis Kerststal in ASCII Art

De kerststal, of de kribbe scene, is een van de meest religieuze basis dingen over Kerstmis. Mijn grootmoeder was religieus, een goede Presbyteriaan. Mijn moeder nam ons mee naar de kerk en soms ze nog steeds gaat zichzelf. Maar we hebben niet een zeer religieuze manier van leven. Het laat ons allemaal deel uitmaken van onze eigen geest en ik op prijs stelde. Ik had de vrijheid om te onderzoeken, te ontdekken en kies voor mezelf als het ging om wat ik geloof. Dat is iets wat ik nog steeds waarderen.
IFR te nemen op de traditionele christelijke religieuze overtuigingen, de kerststal is onderdeel van de kersttraditie. Mijn grootmoeder had een klein houten set die ze naar buiten gebracht elke kerst. Ik heb niet eens hebben nu een foto van en ik kan me niet herinneren dat zo duidelijk als ik zou willen.
Sint Franciscus van Assisi wordt gecrediteerd met het creëren van de eerste kerststal in 1223 (een levende) van plan om daardoor de aanbidding van Christus te cultiveren, die is geïnspireerd door zijn recente bezoek aan het Heilige Land, waar hij was aangetoond traditionele geboorteplaats van Jezus. – Geciteerd van Wikipedia.

Kerst Trade Show
Christmas Music CD’s
Kerstgroet Gedicht
Kerstavond in Sarajevo
Kerst Evenementen In Nieuw-Zeeland
Christmas Quotes naar Your Heart Warm dit Holiday Season
Kerstavond voor Cousins
Inspirational Kerstgedichten
A Christmas Carol van Charles Dickens
Branson Kerstshow
Pasen Giften voor Papa

Leave a Reply