Kerstmuts

Don de feestelijke look met Kerstmis Hoeden in december geholpen, hetzij door een conische feestmuts, zuidwester, schipper of een panama. Engage jezelf in een fun-beladen feestelijke vlaag met de Engel van Kerstmis Hat Onze kind Engel van Kerstmis hoed met een engel met vleugels en halo. Dit is een kostuum hoed afbeelding van een glanzende reeks van glanzende baby roze materiaal.

Over Santa Hoeden

Dit is een gevleugelde engel met een cirkel van licht over het hoofd.

De Elf Hat, dat is een kegelvormige corona gedaan in rode en groene kleuren, de typische tinctuur van de kilte van de ban van de winter.

De Cowboy Kerstmuts doet denken aan de smaak van het Westen, wat met al zijn machismo, stomp, stoppelbaard, maar echo gevoeligheid. (Vergeet Brad Pitt in Legends of the Fall?)Elf Hoed met Oren wordt geleverd met de maretak schaduw met groene spikes bezaaid met witte kralen op de top.

Het goede ding is, bent u vrij om uw oren te verbergen of niet voor kiezen om, op basis van uw grillen. Het verhaal van een Kerstman die rond gereisd op kerstavond in een slee getrokken door rendieren leveren van geschenken aan kinderen werd geschreven in de jaren 1800 in Amerika.

Rood pak van de Kerstman en de hoed wordt gezegd dat zijn inspanningen om geluk te brengen aan mensen te symboliseren. Over de hele wereld zijn er verhalen van een kerstman figuur, soms in de vorm van een heks of een koning.

Kom alles te weten over Santa Hoeden met Kerstmis Carnavals.

Kerst Entertainment Show
Pasen Cadeaus voor Man
Kerst Evenementen in Los Angeles
Kerst Raamdecoratie
Christmas Gift Recepten
Christmas Music Song
Kous van Kerstmis Hangers en houders
Chocolade Paashaas
Santa Claus Is Coming To Town Lyrics
Chocolade Pasen Gifts
Kerstavond Party

Leave a Reply