Kerstversiering – Gepersonaliseerde Kerstkransen

Een van de dingen die ik genieten van de meest over Kerstmis is de vakantie decoraties – niet alleen versieren van het huis van stam tot grondel, maar eigenlijk het maken van de decoraties. Hoewel ik geniet van het maken van volants, moet ik toegeven dat een gepersonaliseerde kerstkrans voor een speciaal iemand is de absolute top voor mij de hand aan.
Ik geniet van het selecteren van de perfecte sieraden om hun persoonlijkheid, hobby’s, of interesses, en het coördineren van de linten in de juiste kleur combinatie om hun decor te vullen. Ik geniet van twijnen van de strengen van het licht onder de groene takken, en het toevoegen van een paar zilveren en gouden sterren met misschien een kleine sprankelende kerst duiven.
Een Xmas krans ik onlangs te zien romige magnolia’s gemaakt, clusters van kleine, vergulde glazen bollen, juwelen granaatappels, en werven van parel krans gevlochten onder de twinkelende lichtjes. Bekroond met een bordeaux satijnen strik, het was heel mooi barok en geschikt zijn eigenaar en haar elegante inrichting om een ​​tee.

Kerst Trompet Muziek Sheets
Kerst Plaatje Lights
Christmas Lights: Soorten, tips en ideeën
Vakantie Recepten
Pasen Snack Recepten
Kerst gedicht voor Dads
Groene Kerst: Homemade Christmas Decor
Favoriete Kerst Foods in de Filippijnen
Baby’s First Christmas Ornaments – Christmas Baby
Christmas Light Hangers
Romantische Giften van Kerstmis

Leave a Reply