Kerstversiering – Gepersonaliseerde Kerstkransen

Een van de dingen die ik genieten van de meest over Kerstmis is de vakantie decoraties – niet alleen versieren van het huis van stam tot grondel, maar eigenlijk het maken van de decoraties. Hoewel ik geniet van het maken van volants, moet ik toegeven dat een gepersonaliseerde kerstkrans voor een speciaal iemand is de absolute top voor mij de hand aan.
Ik geniet van het selecteren van de perfecte sieraden om hun persoonlijkheid, hobby’s, of interesses, en het coördineren van de linten in de juiste kleur combinatie om hun decor te vullen. Ik geniet van twijnen van de strengen van het licht onder de groene takken, en het toevoegen van een paar zilveren en gouden sterren met misschien een kleine sprankelende kerst duiven.
Een Xmas krans ik onlangs te zien romige magnolia’s gemaakt, clusters van kleine, vergulde glazen bollen, juwelen granaatappels, en werven van parel krans gevlochten onder de twinkelende lichtjes. Bekroond met een bordeaux satijnen strik, het was heel mooi barok en geschikt zijn eigenaar en haar elegante inrichting om een ​​tee.

Christmas Carols en tradities: sommige van mijn favoriete Christmas Songs en de geschiedenis achter zich
Kerst Evenementen in Hong Kong
Cactus van Kerstmis
Medewerker Giften van Kerstmis
Taylor Swift Kerst Ornamenten, Decoraties en Stocking
Christmas Lights UK
Kerst Memorial Gedichten
Kerst Infant Dress
Kleinigheidjes: Kerstmis Chocolate Orange
100 Toys voor tien dollar bij Wal-Mart – Lijst van Toys 100 Hot Kid’s voor onder $ 10
10 Disney Christmas Stockings

Leave a Reply