Kerstversiering – Gepersonaliseerde Kerstkransen

Een van de dingen die ik genieten van de meest over Kerstmis is de vakantie decoraties – niet alleen versieren van het huis van stam tot grondel, maar eigenlijk het maken van de decoraties. Hoewel ik geniet van het maken van volants, moet ik toegeven dat een gepersonaliseerde kerstkrans voor een speciaal iemand is de absolute top voor mij de hand aan.
Ik geniet van het selecteren van de perfecte sieraden om hun persoonlijkheid, hobby’s, of interesses, en het coördineren van de linten in de juiste kleur combinatie om hun decor te vullen. Ik geniet van twijnen van de strengen van het licht onder de groene takken, en het toevoegen van een paar zilveren en gouden sterren met misschien een kleine sprankelende kerst duiven.
Een Xmas krans ik onlangs te zien romige magnolia’s gemaakt, clusters van kleine, vergulde glazen bollen, juwelen granaatappels, en werven van parel krans gevlochten onder de twinkelende lichtjes. Bekroond met een bordeaux satijnen strik, het was heel mooi barok en geschikt zijn eigenaar en haar elegante inrichting om een ​​tee.

Kaars van Kerstmis Gedichten
Christmas Lights en Decoratie
Christmas House
Holiday Bathroom Decor te fleuren de feestdagen – Koop Kerst Badkamer Decor Online
Korte Kerstmis Geschiedenis
Kerst Play Scripts
Streaming Christmas Music
Hoe maak je een kerst Window Display maken
Kerst Evenementen in Las Vegas
A Christmas Story – The Best Christmas Ever
Clear Christmas Lights

Leave a Reply