Kids Christmas Around The World

Kids Christmas Around The World verwijst naar diverse kinderen kersttradities in verschillende delen van de wereld. Elk land heeft zijn eigen specifieke functie en deze specialiteit wordt weerspiegeld in de verschillende douane in verband met Kids Christmas Around The World. Kinderen over de hele wereld genieten van een veel tijdens de kerstdagen.

Ze dragen nieuwe kleren, versieren kerstbomen, voor te bereiden kerstcadeaus en wacht op de komst van de kerstman. Kids Christmas Around The World is verrijkt met leuke kersttradities rondom de kinderen en de belangrijkste kerstmisfiguren.

In het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada kinderen hangen een kerstsok bij de open haard op kerstavond, omdat kerstman wordt gezegd om te komen door de schoorsteen om ze te vullen op kerstavond. Kinderen van Groot-Brittannië beginnen kerstviering door het schrijven van brieven aan de kerstman. Ze gooien de letters in de open haard, zodat ze zweven door de schoorsteen en vlieg naar de Noordpool.

Jultomten, een beetje brownie helpt de Kerstman cadeautjes geven aan de kinderen in Zweden. In Oekraïne is het de Vader Frost, die de kinderen komen in een slee getrokken door slechts drie rendieren. Hij brengt langs een klein meisje genaamd Snowflake Girl. Ze draagt ​​een zilveren blauwe kostuum afgezet met wit bont en een kroon vorm van een sneeuwvlok.

Italiaanse kinderen worden bezocht door een La Buffana. Ze vliegt rond Italië op een bezem en laat traktaties voor goede kinderen en kolen voor stoute kinderen. In de Tsjechische Republiek, is Sinterklaas geholpen door het Kind Jezus om cadeautjes te geven aan de kinderen. Het Kind Jezus gaat een belletje te laten de kinderen weten dat hij is aangekomen.

Italiaanse Kerst Recepten
Twelve Days of Christmas Song geschiedenis
Religieus Kerstkaarten: Het verzenden van uw christelijk geloof op Kerstmis
A Christmas Carol Theme
Kerst Evenementen in Washington DC
Kerst alleen al dit jaar? 5 Tips om het gemakkelijker maken
Christus uit van Kerstmis – Hoe hem terug te krijgen!
Kerst Hopes
De traditie van Holly & Ivy met Kerstmis
Top Toys kerst 2012 voor meisjes van 6, 7 en 8
Kerst Evenementen in Rome

Leave a Reply