Kleinigheidjes voor mannen

Omdat het een vrouw en moeder van twee volwassen zoons weet ik dat het vinden van grote kleinigheidjes voor mannen moet de moeilijkste kerstinkopen taak zijn die er zijn.
Het lijkt erop dat ze gewoon niet zo veel leuke kleine cadeautjes te maken voor mannen als ze doen voor vrouwen maar ook mannen genieten van de openstelling van hun kousen op kerstochtend net zo veel als wij vrouwen doen. Zelfs als ze doen alsof ze niet doen.
Als uw man heeft een hobby, kous vulling is veel makkelijker dan je denkt. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen iets dat ofwel gaat met zijn favoriete hobby, of heeft een foto van zijn favoriete hobby op. En ja, het kijken naar televisie worden beschouwd als een hobby!
Als hij niet de hobby-type, kunt u nog steeds vinden een aantal echt goede basis heren kleinigheidjes als u uw verbeelding.
Een ding al mijn jongens liefde te vinden in hun kousen is Hockey kaarten. Mijn man geniet echt het vinden van een cadeaubon naar zijn favoriete restaurant voor een avondje uit voor de twee van ons. (Ik weet het, het is een soort van stiekeme omdat ik al te genieten van dat een!) Als uw man geniet van koffie, kan een certificaat aan Starbuck’s leuk zijn, of als hij eet lunch dat hij misschien een gift card graag zijn favoriete fast food restaurant. En spreken van Gift Cards, zou ik stel voor, Home Depot en Lowe’s? Ik weet dat mijn man kan uren, na uren in die plaatsen.
Ik heb geassembleerd iets uit het verleden favorieten die ik heb gegeven als kleinigheidjes aan mijn mannen (Amazon groepen in deze pagina) in de hoop dat het zal u helpen de perfecte kleinigheidjes te vinden voor de jongens op de lijst van dit jaar. Neem een ​​kijkje, kan het vonk uw verbeelding en als dat zo is, kunt u een bericht aan de onderkant van deze pagina en te delen. Ik ben altijd op zoek naar meer ideeën voor kleinigheidjes voor mijn mannen.
Alles op deze pagina, tenzij anders vermeld, is te koop bij Amazon.com. Klik gewoon op het product link om direct worden genomen om de Amazon, waar u kunt meer, zoeken naar andere opties of kleur keuzes te leren, of de aankoop van uw gekozen item op grote prijzen van Amazon.

Kerst Piano Songs
Hoe maak je een zelfgemaakte kerst cadeau mand
Christmas Eve Dinner Recept –
Christmas Wishes kaarten Page 4
Christmas Gift Ideeën voor Teenage Jongens en jonge mannen
Kerst Soldier Gedichten
Kerst Evenementen in New York
Kerstavond Recepten
Christmas Lights en Muziek
Iets anders voor Christmas Gifts
Clement Moore The Night Before Christmas

Leave a Reply