Makkelijk Kerst Crafts: Zout Deeg Ornamenten

Heb je ooit nagedacht over het maken van uw eigen kerst ornamenten? Zout deeg is een prachtige medium voor ornamenten die geen speciale vaardigheden en weinig kosten vergt. In feite heb je de meeste kans hebben de ingrediënten voor de basis-deeg direct in uw keukenkast. Dit project is zo gemakkelijk en goedkoop, het is de perfecte kerst vaartuig voor kinderen!
Wat je nodig hebt voor de basis deeg: Twee kopjes bloem (NIET zelfrijzend)
Een kopje plain zout
½ – een kopje lauw water
Meng alle ingrediënten in een grote kom. Kneed meerdere keren totdat het deeg zacht en elastisch. Als het te plakkerig, toevoeging van kleine hoeveelheden meel. Laat het deeg rusten voor 20-30 minuten. Daarna rolt het deeg op een licht bebloemd oppervlak tot een dikte van ¼ tot ½ inch.
Verwarm de oven voor op 250 graden terwijl je het maken van uw vormen.
Gebruik Kerstmis cookie cutters om sterren, klokken, Santas, rendieren, bomen maken – wat dan ook. Een klein gat op de top van het sieraad met een tandenstoker en controleer het gat groot genoeg is en dat het gaat volledig door het deeg.
Bak de ornamenten voor ongeveer twee uur en 15 minuten op een ingevette bakplaat. Laat ze voor een paar uur afkoelen voordat u. Wanneer ze afgekoeld zijn, gebruik acrylverf om de ornamenten verfraaien. Je moet twee lagen voor de beste resultaten, zodat elke laag goed drogen voordat u een andere. Als u wilt, kunt u gebruik maken van glitter verf, puff paint, of glad verf.
Zodra de verf volledig droog, spuit de hele ornament met twee lagen van polyurethaan, waardoor het drogen tussen de lagen. Voeg een lint of hanger, en je sieraden zijn te lezen voor de kerstboom of om speciale kerstcadeaus sieren.
Dat zijn de basics. Ik neem aan dat u echter niet hier gekomen voor alleen de basis, toch? Oke, laten we zetten het op een inkeping!
Candy canes: Tint helft van het deeg rood met kleurstof. Laat de andere helft wit (naturel). Maak lange, dunne touwen met het deeg, en het gebruik van een touw van elke kleur, draai ze samen. Curve van de top naar de snoepgoed de haak te maken. Bak en koel.
Stocking ornament: Maak een korte, dikke touw en maakt u deze plat. Curve van de bottom-up iets naar de kous vorm te maken. Maak nog een korte touw en plat aan de “bont” trim te maken aan de bovenkant van de kous. Als je gaat om een ​​naam toe te voegen aan de kous, laat u deze glad. Zo niet, wilt u misschien om textuur toe te voegen aan de “bont” met een tandenstoker of een scherp mes punt. Bak, koel, en verf. Als de verf droog is, kunt u de kous personaliseren door het schrijven van een naam met een permanent marker of verf pen.
Kerstboom: Tint het zout deeg groen en in een boomvorm met de hand of met een cookie cutter te maken. Maak het gat voor opknoping. Geef de boom veel textuur. Bak en koel. Wanneer volledig afkoelen, gebruik E6000 lijm om strass ornamenten toe te voegen. Acryl ornamenten zijn goedkoper, maar kleine Swarovski AB stenen zullen veel sprankeling te geven!
Krans ornament: Maak een touw en plak deze in een ring te vormen, de toetreding tot de uiteinden aan elkaar. Strijk de voeg aan met uw vinger. Maak een reeks van deeg uit tot een boog voor uw krans maken. Balletjes van deeg kan worden gebruikt voor hulstbessen. Voeg textuur aan de krans met een tandenstoker. Bak, koel, en verf. Seal met polyurethaan en voeg een lint hanger.
Snowman: Maak drie ronde ballen van deeg, in geleidelijk stijgende maten. Vlak de ballen, zodat ze enigszins overlappen. Gebruik een korte afgeplatte touw voor een hoge hoed. Gebruik stukjes deeg voor een sjaal, geknutseld van steenkool, en voor een wortel neus. Bak, koele, verf, en spray.
Victoriaanse carolers: Dit zijn super cute! Maak het karakter lichaam met een afgeplatte deeg touw. Gebruik kortere, dunnere deeg touwen voor de armen en benen. Gebruik afgeplatte deeg ballen voor het hoofd, handen en voeten, samen met een kleine bal voor de neus. Gebruik de tandenstoker om een ​​”O” te maken voor de mond – vergeet niet, het personage zingt. Vouw de armen omhoog op de borst, en maak een lied boek uit een plat stuk vierkante deeg. Gebruik stukjes deeg sjaals te maken, hoeden, haar en snor. Maak een gat aan de bovenkant voor opknoping. Bak, koel, en verf. Deze zijn vooral leuk als gemaakt in familiegroepen.
Open haard en kousen ornament: Dit is mijn favoriete zout deeg creatie! Maak een 5 x 6-inch plat rechthoek voor je basis. Gebruik vervolgens drie touwen voor de bovenkant en zijkanten van de mantel. Druk ze plat en leg ze aan de onderkant. Maak het aantal kleine kousen je wilt, maar nog niet toe te voegen. Samen Bak alle stukken. De kousen zal eerst worden gedaan omdat ze niet zo dik, dus verwijder ze en blijven de grotere stuk bakken. Als alles klaar is, volledig afkoelen. Verf de open haard opening zwart. Verf de mantel bruin. Verf de kousen rood, met witte bekleding aan de bovenkant. Toen de zwarte verf droog is, schilder een vuur in de open haard met geel, rood en oranje verf pennen. Lijm de kousen aan de schoorsteenmantel met E6000 lijm. Personaliseer de kousen door het toevoegen van namen met een fine-tip permanent marker. Als alles helemaal droog, schoon met het polyurethaan. Lijm een ​​lint aan de achterkant om als hanger. Deze maken grote kleine gepersonaliseerde geschenken!
Zoutdeeg ornamenten zijn alleen beperkt door uw verbeelding. Gek mee! Maak een schoen sieraad voor uw vriend met de “schoen ding.” Maak een baby fles voor “eerste kerst baby’s.” Maak een zon voor je maatje die houdt van het strand. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Na de kerst, wikkel je zoutdeeg ornamenten in de krant en op te slaan in een luchtdichte container. Je zult in staat zijn om ervan te genieten tegen volgend jaar!

Christmas Music Song
Gumdrop Christmas Decorations: A Gingerbread Theme
Feather Kerstbomen: Een Vintage Christmas Tradition
Mooie en Awesome Christmas Light Decorations: Outdoor Christmas Lights
Gift van Kerstmis voor Wife
Pasen in Noorwegen
Pasen In Rusland
Humoristische Kerstgedichten
Giften van Kerstmis voor de aspirant-schrijver
Verhaal van de Kerstman
Rode Kerst Jurken

Leave a Reply