Mijn plannen voor KERSTMIS

Ik ben een Bengaalse, voor ons onze feestelijke gelegenheid is Durga Puja en we gaan gek over. We vieren kerst met slechts een markt taart wordt gesneden en we hebben elk een stuk van het. In sommige afgelopen jaren heb ik gezien werkelijke Kerstvieringen om me heen. Het is zo kwistig in films, hele huis is ingericht, en een grote kerstboom, herenigen families, en iedereen is bezig winkelen voor elkaars geschenk, heerlijke zelfgemaakte eten en zo veel meer dingen. Het zien van die mooie kerstverlichting in het hele huis in films heeft me het gevoel dat vieren deze feestelijke seizoen met veel meer geest dan wij gewoonlijk doen.
Planning is op zijn hoogtepunt in mijn gedachten. Ik zocht door middel van een aantal traditionele Kerst recepten op het internet voor de kerstnacht. Ik ben van plan voor zelfgemaakte chocoladetaart en kleine gesmolten lava cake bereid door mijn zus. Ik aan de andere kant zal het maken van het diner, en proberen mijn hand op chocolademousse en biscuit taart. Er is veel te doen in zo veel minder tijd als de planning zijn nog maar net begonnen. Om het nog classier Ik denk aan het maken van enkele rumballen ook. Er wordt gezegd dat het kan worden voorbereid en opgeslagen voor meer dan een maand of twee, mijn familie zal het geweldig vinden.
Giften zijn niet mijn prioriteit Ik wil gewoon het feest van de gelegenheid omarmen door prachtige interieur en voedsel. In mijn hoofd dat het gaat om een ​​fantastische knaller, maar wensten dat voor alles te vallen op zijn plaats, zodat het een explosie op de belangrijkste dag ook met familie.
Het maken van een gala voedsel nacht voor mijn familie is top van mijn lijst, alles op het menu moeten worden die de kerstnacht. Ik ga op het internet zoeken naar meer planning op Kerstmis en meer over de geest van Kerstmis te leren kennen. Deze kerst wordt hopelijk zal geweldig zijn.

Spode Kerstbomen China
Naughty Kerstgedichten
Kerstman Melon
Kerstgedichten voor leraren
Gifting met Kerstmis
Best Christmas Songs
Last Christmas Song
Achter Kerstmis Geschiedenis
Outdoor Christmas LED-verlichting
Christmas Snow Globes
Maak Kissing Balls voor Kerstmis

Leave a Reply