Mooie Kerstboom rokken en Tutorials.

Iedereen heeft behoefte aan een boom rok. Deze hub is ongeveer rokken je kunt maken met patronen en tutorials. Sommige rokken zijn niet zo moeilijk te maken. Ik maakte rokken jaar geleden voor onze boom en voor onze kid’s bomen. Mine waren gewoon stof, met stof lijm voegde ik sprankelt en kerst doek stickers. Ze bleek mooi. Ze nam wat naaien maar ze waren leuk om te maken. Ik heb altijd sneed mijn cirkel voor mijn boom rokken met hulp van mijn man. We gevouwen onze stof in de helft en knip een cirkel met een touw aan een pen of potlood.
Toen ik de mijne gemaakt Ik heb ook nog een kanten rand. U kunt elke vorm van trim je zou willen of maak je eigen bekleding van de rand en aanwijzing hem aan. Ik gebruikte ook gewatteerde stof.
Gebruik een soort kleine add-on items die u wilt zoals knoppen, bedels, voelde sneeuwvlokken, pom-poms, kralen of de familienaam. Veel items zijn te vinden in ambachtelijke en naaien winkels of maak je eigen. Textielverf kan ook worden gebruikt om ontwerpen toe op rok.
Uw rok komt alleen uit op Kerstmis dus als je niet wilt dat naaien lijmen zal prima werken. Het zou geen kwaad om een ​​beetje overstag naaien met de hand op elk item dat u toevoegt dan lijm. Ik weet dat met een aantal items die u zult niet in staat om dat te doen. Het tuig zou het beter te beveiligen.

Bedrijf Kerstkaarten – Een goedkoop promotiemiddel
Heb een hele fijne kerst alternatief in Thailand dit jaar!
Pasen Geschenken voor kinderen
Printable Kerst Kleuren Books
Pasen In Mexico
Foto’s van Great Christmas Outdoor Decorations
Eenvoudige Kerstboom Rokken – Gewatteerde, gepersonaliseerde, Home Made
Gumdrop Christmas Decorations: A Gingerbread Theme
Christmas Carols Lyrics and Music
Ideeën voor Christmas Card berichten
Kerst Food Gift Recepten

Leave a Reply