Mooie Kerstboom rokken en Tutorials.

Iedereen heeft behoefte aan een boom rok. Deze hub is ongeveer rokken je kunt maken met patronen en tutorials. Sommige rokken zijn niet zo moeilijk te maken. Ik maakte rokken jaar geleden voor onze boom en voor onze kid’s bomen. Mine waren gewoon stof, met stof lijm voegde ik sprankelt en kerst doek stickers. Ze bleek mooi. Ze nam wat naaien maar ze waren leuk om te maken. Ik heb altijd sneed mijn cirkel voor mijn boom rokken met hulp van mijn man. We gevouwen onze stof in de helft en knip een cirkel met een touw aan een pen of potlood.
Toen ik de mijne gemaakt Ik heb ook nog een kanten rand. U kunt elke vorm van trim je zou willen of maak je eigen bekleding van de rand en aanwijzing hem aan. Ik gebruikte ook gewatteerde stof.
Gebruik een soort kleine add-on items die u wilt zoals knoppen, bedels, voelde sneeuwvlokken, pom-poms, kralen of de familienaam. Veel items zijn te vinden in ambachtelijke en naaien winkels of maak je eigen. Textielverf kan ook worden gebruikt om ontwerpen toe op rok.
Uw rok komt alleen uit op Kerstmis dus als je niet wilt dat naaien lijmen zal prima werken. Het zou geen kwaad om een ​​beetje overstag naaien met de hand op elk item dat u toevoegt dan lijm. Ik weet dat met een aantal items die u zult niet in staat om dat te doen. Het tuig zou het beter te beveiligen.

Mysterie van Paaseiland
Scooby Doo Kerst Ornamenten, Decoraties en Stocking
Outdoor Christmas Decorations Light
Kerst Star Trek Ornamenten
Korte Kerstmis Vriendschap Gedichten
UNIEKE kerst cadeau ideeën voor PEUTERS
Carol of the Bells, of, de Oekraïense Carol
Silent Night Christmas Carol Lyrics
Christmas Music For Children
Mijn Top Tien Favoriete Christmas Songs en waar ze vandaan kwamen
Ik wil een Nijlpaard voor Christmas Song

Leave a Reply