Over Kerst-Facts, Geschiedenis, Betekenis

Van jonge kinderen tot naïeve volwassenen, alle stuur papperig brieven aan onze lieve kerstman. Maar weet je echt weet wat Kerstmis is allemaal over? Kerstmis is meer dan het uitwisselen van geschenken, versieren van bomen, het eten van heerlijke maaltijden, en die willen groot. Hoewel dit alles is ook een essentieel onderdeel van de festiviteiten die betrokken zijn bij de kerstvakantie, kerst stuurt over een groter bericht.

Family bonding, bedanken voor alles wat we hebben gekregen, en terug te geven in ruil – wat is een betere tijd dan Kerstmis om dit allemaal te doen? Maar hey! Dit moet niet stoppen met uw plezier, dit doen met wat je liefde beste. Door middel van uw familie diners en geschenken uitwisselen, kun je trouw te blijven aan deze boodschap van Kerstmis.

Duik in de geur van gember koekjes, de sfeer van goed verlichte huizen en straten, en de festiviteiten rondom. Vier Kerstmis zal alle energie die je hebt om het nieuwe jaar te verwelkomen met een nieuwe houding.

Geschiedenis van Kerstmis

De geschiedenis van Kerstmis wordt gevuld met mysteries. Dingen zijn gezegd en geschreven om uit te leggen hoe kerst eigenlijk ontstaan ​​over de hele wereld. Het is echter moeilijk vast te pinnen naar beneden wat is precies de geschiedenis van deze alom gevierde tijd van het jaar.

Als u niet op de hoogte over de kerst geschiedenis helemaal niet, zult u worden verrast om te weten dat Kerstmis is bij ons al meer dan 4000 jaar. Veel van de populaire kersttradities werden gevierd, zelfs voor de geboorte van de Christus.

Vraagt ​​u zich af, waar dan precies Kerstmis vandaan komt?

Er is gezegd dat veel van de populaire tradities van Kerstmis eigenlijk begonnen met de Mesopotamiërs viering van oud en nieuw. Ook van de oude Grieken tot begin Europeanen, van Perzen tot Bolivianen, alle sommige vieringen met gelijkaardige tradities hadden in deze tijd van het jaar. De Roman’s vierden hun god Saturnus in festival genaamd Saturnalia die begon in het midden van december en eindigde op 1 januari. Dit festival was een vreugdevolle tijd voor de Romeinen, maar de christenen al een gruwel voor de heidense god te eren. De eerste christenen hielden de verjaardag van hun Christus een serieuze vakantie, in tegenstelling tot de vrolijkheid die betrokken zijn bij de Romeinse vakantie. Zoals het christendom verspreid, werden ze gealarmeerd door de voortdurende viering van heidense gewoonten en Saturnalia onder hun bekeerlingen. De Kerk, die in eerste instantie verbood dergelijke vieringen, uiteindelijk in geslaagd het nemen van de hoge geesten, verlichting, en giften van de Saturanilia festival en bracht hen naar de viering van Kerstmis.

Brieven naar Santa

Ben je klaar met het schrijven van uw brief aan de kerstman? Heb je zorg ervoor dat Noordpool schrijven op de envelop? Wees er eerst, mail je brief naar het huis van de Kerstman en op tijd om al je cadeautjes te krijgen.
Miljoenen kinderen zijn het schrijven van brieven naar Santa voor vele jaren. En het is niet alleen kleine kinderen die tot deze opgave elk jaar om iets wat ze wenst te krijgen. Van wensen voor een fiets te wensen voor een nieuwe mama, kinderen schrijven het allemaal om hun aanbeden Santa. En, met heel hun hart, zij geloven kerstman komt rijden op zijn slee in de nacht van kerstavond om relatiegeschenken uit te delen aan hen.

Over de hele wereld mensen zich voordoen zich als Kerstman; tonen hun grote pot buik, sneeuwwitte baard, baggy rode jurk, en een rode zak vol verrassingen.

Dingen Mensen houden ervan om te doen op Kerstmis

Throwing partijen en familiediners, versieren kerstbomen, het bijwonen van de nachtmis – iedereen vindt het heerlijk om dit allemaal te doen tijdens de kerstvakantie. Maar er is nog veel meer je kunt doen om toe te voegen aan uw kerstviering.

U kunt bakken wat kerstkoekjes, stuur ze over je vrienden en buren, en je krijgt alle waardering. Kijken naar de Disney Parade van Kerstmis met kleine kinderen in uw huis kan een andere leuke optie voor je. Terwijl je misschien leuk om mee te doen met sneeuwbal gevechten en bordspellen spelen, van vrijwilligerswerk voor een goed doel tijdens de kerst denken. Kerstmis kan een stuk leuker als je van plan bent om iets te doen tijdens de vakantie dat u niet in staat zal zijn tot het nemen van een andere tijd van het jaar.

Voeg wat meer plezier aan uw feesten, enige hints van ons, en maak je klaar om te knallen deze vakantie seizoen.

Over Kerst Categorieën:

Kerstmis Celebrations

Kerst Betekenis

Kerst Geschiedenis

12-dagen-van-kerst

Christmas Festival

Kerst Trivia

Kerstmis Traditie

Around The World

Kerst Boeken

Deze kerst

Traditie van de Kroon van Kerstmis
Athene Kerst Evenementen
Eerste Baby Christmas Ornaments
Christmas House
Kerst Shoe Song Lyrics
Koop Snow-Laden Gevlokt Kunstkerstbomen Online
Seasons Greetings
Paaszondag
Het doen van This Year’s Kerstkaarten:
Kerstboom Jurk
Kerstman Dollar

Leave a Reply