Pasen Geschiedenis, Pasen Story

Pasen vertelt ons dat het leven is om niet alleen worden geïnterpreteerd in termen van dingen, maar in termen van idealen door Charles M. Crowe werkelijk verheerlijkt de schoonheid van viering van Pasen. De christelijke feest van Pasen wordt gevierd ter herdenking van de opstanding van Jezus Christus. De geschiedenis van deze vieringen heeft zijn wortels in het Joodse Pascha, die Israëls bevrijding herdenkt van de slavernij van Egypte.

Pasen geschiedenis is vol met een breed scala aan interessante feiten en details sinds de pre-historische tijden. Het is van mening dat Angelsaksen de terugkeer van de lente met een hilarische festival ter herdenking van hun godin van de nakomelingen ‘Eastre’ gevierd. Hoewel er geen overeenstemming over de exacte etymologie van het woord ‘Pasen,’ zijn enkele argumenten overtuigend genoeg voor een kritische blik die ziet er voor de exacte oorsprong van dit festival. Een dergelijk argument vertelt ons dat de Druïden religieuze feesten gehouden ter ere van de zonnegod in april, noemde het Pasen Monath.

Meer over Geschiedenis van Pasen
Geschiedenis van deze vieringen begon voor tot 325 na Christus, toen het werd toegestaan ​​om te vallen op elke dag van de week, met inbegrip van vrijdag, zaterdag en zondag. Maar Pagan geschiedenis van Pasen omringt rond Vernal Equinox.

Volgens heidense overtuigingen, werd dit keer waargenomen als de nascence van Cybele in het Middellandse Zeegebied.

Cybele, de Frygische vruchtbaarheidsgodin, werd geboren uit een maagd. Terwijl St. Bede een andere grote geleerde stelde voor dat de naam van Pasen etymologisch is voortgekomen uit de Scandinavische en de Duitse woord Ostra Ostern of Eastre, zowel wat betekent Godinnen van de lente en vruchtbaarheid.

Verhalen van Pasen tradities beginnen als orthodoxe christenen in het Midden-Oosten en het middeleeuwse Europa, beschilderde eieren met rode kleur aan het bloed van Christus symboliseren. Holle eieren waren versierd met afbeeldingen van Christus en de Maagd Maria.

In het verleden werden dergelijke gekleurde Paaseieren gegeven als cadeau en gebruikt in Paas-ei rollen spelen. Het is de moeite waard om op te merken dat de geschiedenis van Pasen festival wordt waargenomen in verschillende landen op verschillende manieren.

Het festival wordt meestal voortgezet over een periode van tijd met elke dag met een religieuze betekenis van zijn eigen, als ‘vastenavond’, ‘Aswoensdag’, ‘Lent’, ‘Sunday Mothering’, ‘Palmzondag’, ‘Witte Donderdag’ en ‘Goede Vrijdag’.

Zo, hoe primitief de geschiedenis van Pasen is, maar het feest van Pasen houden grote religieuze waarde voor christenen over de hele wereld.

Trace Pasen Geschiedenis op Kerstmis Carnavals.
Meer op Pasen Geschiedenis

Geschiedenis
Pagan Geschiedenis
Eerste Pasen
Fiji
Pasen Wereld

Toon Geschiedenis
Konijn Geschiedenis
Pegan Geschiedenis
Egg Geschiedenis
Bunny Geschiedenis

Pasen In de VS
Kerst Cake Recepten
Kerst Cakes
Kerst Miss You Cards
Home Decorating op een begroting: Decoratie van Kerstmis Ideas
Twelve Days of Christmas Geschiedenis
Kids Christmas Pajamas
Sad Kerstgedichten
Christmas Eve Dinner Recept –
Silly Christmas Songs
Ierse Christmas Blessings, Groeten en Gedichten

Leave a Reply