Pasen In de VS

Pasen, een belangrijk festival onder de Christenen wordt gevierd met pracht en praal. Elk volk heeft zijn reeks van unieke tradities als het gaat om het vieren van Pasen. Zo is Pasen in de VS gevierd door het organiseren van speciale optochten, mensen pronken met hun mooie kleding en wandelen tot aan de kerk met brandende kaarsen in hun handen. Laten we nu een kijkje nemen op de verschillende Pasen tradities in Amerika-

Mensen in de New Orleans jaarlijks een Pasen carnaval bekend als de Mardi Gras. Dit carnaval heeft immense plezier vol activiteiten, zoals jazz, parade, bumper partij evenals muziek bands.
Easter Egg Roll is een favoriet van Pasen spel voor Amerikanen.
Een aantal van de speciale gerechten die bereid zijn op Pasen include-gebakken ham, aardappelen en groenten. Andere veeleisende recept bevat hot cross broodjes. Meerdere recepten worden bereid thuis. Pasen feesten worden georganiseerd en mensen hebben een geweldige tijd feesten.
Pasen wordt verondersteld om gunstige gelegenheid te zijn en de meeste koppels het plannen van hun huwelijk op deze dag.
Geverfde eieren werden voor het eerst geïntroduceerd in de Verenigde Staten weg terug in 1700. Deze praktijk werd in het zonnetje gezet door de Duitse kolonisten.
Paaseieren schilderen gevolgd door het uitvoeren van Eierenjacht games is een algemene trend beoefend tijdens de paasweek.

Dit zijn enkele van de feestelijke activiteiten die kruiden toe te voegen aan de viering van Pasen in de VS.

Over Kerst-Facts, Geschiedenis, Betekenis
Gratis Christmas Decorations
Christmas Wish Gedichten
Kerst Gedicht voor Moeders
Christmas Party Decorations
Religieus Kerst gedichten voor kinderen
Hoe en waarom hebben we Versier Kerstbomen
Italiaanse Christmas Carols
Nieuwe Kerst DVD’s 2012
Orthodoxe Kersttradities
Kerstboom Kaarsen

Leave a Reply