Pasen in Frankrijk

Pasen in Frankrijk staat bekend als Pâques. De historische land van Frankrijk is alom bekend om zijn diep geworteld geloof in het katholicisme, vandaar paasfeest in Frankrijk zijn in perfecte harmonie met de seculiere Franse rituelen. Pasen is de eerste vakantie van het voorjaar en wordt geassocieerd met het opnieuw ontwaken van de aarde na een lange winter.

Hectische voorbereidingen zijn gemarkeerd met diverse winkels en winkelcentra in de hoofdstad van Parijs ontketenen een gevarieerde nieuwe collectie jurken, decoratieve objecten en chocolade goodies. Pasen vieringen in Frankrijk worden gekenmerkt door een klein verschil als de kerkklokken zwijgen van Goede Vrijdag tot Paaszondag als een teken van rouw om de gekruisigde Christus. Het is van mening dat moeders in heel Frankrijk hun kinderen verhalen met betrekking tot het feit dat de klokken zijn weggevlogen naar Rome vertellen.

Een van de populaire Pasen douane in Frankrijk is het maken van een vis genaamd Poisson d’Avril, waar ono een papieren vis vastzit aan de achterkant van zo veel volwassenen als men kan. Het is vooral beoefend onder kinderen. Ook Cloche volant of Flying Bells zijn een ander belangrijk onderdeel van de Franse Pasen traditie, die wordt uitgevoerd op Goede Vrijdag als zijn verwachting dat alle kerkklokken in Frankrijk op miraculeuze wijze vliegen naar Vaticaanstad in Rome. Ze dragen met hen de ellende en het verdriet van hen die Jezus ‘kruisiging rouwen op die dag. Deze vliegende Franse klokken dan terug op Paasmorgen ter herdenking van de viering van de opstanding van Jezus.

Een belangrijke Pasen attractie in Frankrijk omvat de enorme Pasen optochten en kermissen gehouden op Vastenavond ook wel bekend als Mardi gras in Frankrijk. Naar aanleiding van de eeuwenoude traditie, Zijne Majesteit, wordt een pop verbrand op het openbare plein op Aswoensdag in de grote steden van Frankrijk. In het noorden van Frankrijk, in Nice is er een grote optocht van praalwagens en een Battle of Flowers op de laan grenzend aan de strand. Als je in Frankrijk hoe kun je missen het pittoreske landschap van het land, dus probeer de populaire paasvakantie plekken in Frankrijk, zoals de Arc de Triomphe in Parijs, fascinerende Le Village du Bournat en de betoverende bergen van Cevennes van de Mont Ventoux ligt in de Provence. En de laatste maar niet de minste, water in de mond Franse gerechten zijn een onlosmakelijk onderdeel van Pasen jubilations in Frankrijk.

Zo, wens jullie allemaal een heel gelukkig Pasen! —- Joyeuses Pâques!

Vier de feestelijke vurigheid van Pasen in Frankrijk door middel van Kerstmis Carnavals. Houd navigeren!

Kerst Viool Muziek Sheets
Kerst Geurkaarsen
Christmas Rock Music
Pasen Bloemen, Pasen cadeaus en bloemen, Pasen Flower Guide
Kerst Indoor Verlichting en Lichten van de Werf
Traditie van de Kroon van Kerstmis
Carol of the Bells, of, de Oekraïense Carol
Christmas Gift Ideas minder dan $ 20
Kerst Geschiedenis in Australië
Playmobil Advent Kalender 2012
Hoe maak je een kerstboom Versier

Leave a Reply