Pasen in Israël

Het oude land van Israël is de thuisbasis van enkele van de beste historische bezienswaardigheden van de wereld, in feite is het beschouwd als een Heilig Land te zijn. Israëlische Pasen vieringen in acht worden genomen met grote intensiteit en emotie als mensen de neiging om de pijn van Jezus en de onrechtvaardigheden van de wereld te delen.

Het is de stad geraakt door de liefde, maar ook ebonized door religieuze verdeeldheid, angst tussen de verschillende sekten van mensen. De Heilige Stad is een plaats waar de dood zij aan zij leeft met de tekenen van de opstanding.

Een van de belangrijkste Pasen tradities in Israël is dat veel processies worden uitgevoerd in groepen, waarbij elke groep reist naar reis Golgotha ​​herdenken van Christus en de route wordt aangeduid als de Twaalf staties van de kruisweg. Veel toeristen ‘fro verschillende delen van de wereld nemen deel aan deze Heilige Processie. Maar om een ​​uur ‘s middags op Paaszondag de kerkleider gaat in het graf van Jezus en de deuren gesloten zijn na hem. Overal in de stad lichten uitgaan, later kerkklokken luiden en de leider wordt weergegeven met een brandende toorts. De fakkel wordt gezegd dat op wonderbaarlijke wijze zijn aangestoken in het graf. Alle aanwezigen in de kerk, lichten hun kaarsen uit de heilige fakkel, waardoor de hele kerk gebouw te krijgen verlichten.

Paasfeest in Israël meestal samenvallen met Joodse ‘Pascha’ als speciale rituelen in acht worden genomen. De winkels in en rond Israël display ‘Easter Eggs’, ‘Paashazen’ en ‘Pasen gebak’. Enkele van de populaire Pasen recepten in Israël zijn ‘charoset’, ‘Matzah Balls’, ‘kosher’, ‘Matzah brei’ en chocolade gebak terwijl elk voedsel draagt ​​een sterke religieuze betekenis ter gelegenheid van Pasen. Zo, Pasen in Israël is een tijd van grote religieuze viering.

Meer weten over Pasen in Israël, door middel van kerst carnaval. Houd het navigeren voor meer informatie.

Christmas Light Strings
Kerst Kleding voor Girls
Kerst Evenementen in Wellington
Viering Kerstmis Geschiedenis
Green Christmas Lights
Kerst Evenementen In Bern
Het Winkelen van Kerstmis Veiligheid
Leiderschap Geheimen van de Kerstman
Kerst gedicht voor Dads
Kerstboom decoratie ideeën
Cool en Groot-Giften van Kerstmis voor mam 2012-2012 Gotta love momma!

Leave a Reply