Pasen In Mexico

Mexicaanse traditie is een combinatie van eigen cultuur, taal en architectuur. Pasen in Mexico wordt gevierd met grote passie en wordt aangehouden als een samensmelting van twee afzonderlijke grote vieringen als ‘Semana Santa’ verwijst naar het geheel van de Heilige Week vanaf Palmzondag tot Pasen op zaterdag en ‘Pascua’ is het in acht nemen van de Verrijzenis zondag tot de volgende zaterdag.

Meestal tijdens deze periode, blijft de meerderheid van de scholen en overheidsgebouwen gesloten, vandaar de burgers van het land van deze gelegenheid gebruik om de populaire Mexicaanse Pasen bestemmingen te bezoeken als de prachtige stad Pachuca De Soto, het levendige commerciële centrum van Chihuahua en de historische stad van San Juan del Rio met zijn brede scala aan indrukwekkende architectonische bezienswaardigheden is zeker een geweldige plek om een ​​Paas vakantie door te brengen.

Mexicaanse paasvieringen beginnen met de ‘zegeningen van de Palms’ waar een grote optocht ter herdenking van triomfantelijke intocht van Jezus in Jeruzalem wordt gevolgd door de kerk massa dienst. Later werd de gezegende palmen worden verbrand en de as, zijn voorbehouden aan de kerk voor het markeren van het teken van het kruis op het voorhoofd van Christenen tijdens Aswoensdag. Een van de meest opvallende kenmerken van de Pasen traditie in Mexico is dat kathedralen in het hele land, vieren speciale massa’s waarin de chrisma, gewijde olie die in de religieuze ceremonie, wordt gewijd. In de avond veel kerken houden inwerkingtreding van het Laatste Avondmaal, wordt later groeten van vrede weggelaten uit de liturgie, een herinnering aan verraad van Judas van Jezus. Het is ook gebruikelijk om de kerkklokken zwijgen tijdens de ‘Triduo Pascual’, gedurende de drie dagen van Pasen.

Major Pasen feestelijke activiteiten in Mexico is omgeven op het feit dat de Heilige Communie plaatsvindt op Paaszondag ook wel bekend als Domingo De Gloria. Speciaal Pasen festiviteiten worden gehouden in Mexico City, Oaxaca Stad, Patzcuaro, San Cristobal de las Casas en Taxco met een veer van carnavals rij te woo het publiek. Een Mexicaanse Pasen blijft echter onvolledig met haar verrukkelijke gerechten, zoals tortilla’s, Pescado Zarandeado en gevlochten paasbrood.

Zo, Pasen in Mexico is een tijd van grote festivals gepaard met religieuze voltrekking.

biedt interessante details over Pasen in Mexico.

Antieke Angel Christmas Ornaments
Kerst Gedichten voor jonge kinderen
Je weet niet Krampus!
Spaanse Christmas Songs
Hoe maak je een kerst Window Display maken
Kerst Ice Show
Christmas Trouwen in Colombia
Christmas Carols Pools
Sears Christmas Wish Boek
Pasen In Roemenië
Kerstviering of traditie over de hele wereld

Leave a Reply