Populaire Giften van Kerstmis voor Pre-Teens

Ik heb twee pre-tiener dochters, en voor de kerst dit jaar heb ik besloten om een ​​vroege start op aankoop krijgt (en verbergen!) hun kerstcadeaus. Wat om hen is geen probleem – ze hebben het overduidelijk wat ze willen, het is gewoon een kwestie van paring het neer op een paar geschenken die niet zal breken ons budget.
Mijn negen jaar oude wil een Apple iPod Touch voor de kerst; gezien hoe duur het is, zal ze alleen het krijgen van een extra gift van dit jaar, die zal The Twilight Saga zijn: Eclipse (ze is verliefd op Taylor Lautner en zo ben ik!). Mijn vier jaar oude gaat door middel van een girly-girl fase (ze stapte uit afgelopen zomer voor een feest het dragen van een zwembroek glitter-mijn kleine Baby Gaga!), Dus ik krijg haar een Alex Toys Friends 4 Ever armband Making Kit, waarvan ik zeker weet zal eindigen helemaal over haar slaapkamer vloer toen haar vrienden komen om te spelen.
Mijn grootste geschenk aan hen zal het moeilijkst te verbergen: een LG 42-inch lcd-tv. Dit geschenk zal een beetje extra deel aan het-een rollende kar. Geen tv voor de meisjes tot na huiswerk en klusjes-dan misschien zal ik mijn negen jaar oude om naar te kijken een beetje Twilight mee te doen!

Kerstboom Jurk
Ierse Christmas Blessings, Groeten en Gedichten
Kerst Soldier Gedichten
Kerst met Jezus Gedicht
Hoe vieren we kerst in India
Kerst History Lesson Plan
A Christmas Story – The Best Christmas Ever
Kerstavond voor Moms
Shop voor Christmas Songs
Korte Kerstmis Vriendschap Gedichten
Kerst Trouwen in Rusland

Leave a Reply