Populaire Giften van Kerstmis voor Pre-Teens

Ik heb twee pre-tiener dochters, en voor de kerst dit jaar heb ik besloten om een ​​vroege start op aankoop krijgt (en verbergen!) hun kerstcadeaus. Wat om hen is geen probleem – ze hebben het overduidelijk wat ze willen, het is gewoon een kwestie van paring het neer op een paar geschenken die niet zal breken ons budget.
Mijn negen jaar oude wil een Apple iPod Touch voor de kerst; gezien hoe duur het is, zal ze alleen het krijgen van een extra gift van dit jaar, die zal The Twilight Saga zijn: Eclipse (ze is verliefd op Taylor Lautner en zo ben ik!). Mijn vier jaar oude gaat door middel van een girly-girl fase (ze stapte uit afgelopen zomer voor een feest het dragen van een zwembroek glitter-mijn kleine Baby Gaga!), Dus ik krijg haar een Alex Toys Friends 4 Ever armband Making Kit, waarvan ik zeker weet zal eindigen helemaal over haar slaapkamer vloer toen haar vrienden komen om te spelen.
Mijn grootste geschenk aan hen zal het moeilijkst te verbergen: een LG 42-inch lcd-tv. Dit geschenk zal een beetje extra deel aan het-een rollende kar. Geen tv voor de meisjes tot na huiswerk en klusjes-dan misschien zal ik mijn negen jaar oude om naar te kijken een beetje Twilight mee te doen!

‘Baby’s First Christmas’ Kousen
Kerst Advent Kalenders
Saosin Mookies Last Christmas
Gemakkelijk Gift van Kerstmis: Koffie Filter Krans.
Kerstviering of traditie over de hele wereld
Baby Christmas Clothes
Stocking Stuffer ideeën voor de kerst 2012
Kerstman Lane
Christmas Song Parodies
The Christmas Oranje: A Christmas Tradition
Christmas spelen voor kinderen

Leave a Reply