Santa Bericht Video is Pret voor kinderen

Als je denkt van het verzenden van uw kind een brief van de Kerstman dit jaar, kunt u ook een persoonlijke boodschap in Santa video van draagbare Noordpool te overwegen. Deze site maakt het mogelijk om een ​​persoonlijke video van de Kerstman gratis.

Dit is het derde jaar dat Portable Noordpool (PNP) is het gemakkelijk voor ouders om een ​​gepersonaliseerde Kerstman bericht te maken voor hun kinderen. In zijn one-minuten durende video boodschap, Santa behandelt uw kind op naam, noemt zijn of haar leeftijd, locatie en een paar geheimen alleen Santa ken zou, en kan zelfs maximaal drie foto’s van uw kind (een profielfoto en twee zelfs foto’s ) in zijn grote boek waarin alle kinderen over Nice List van de Kerstman.

Dit jaar zal de site ook een aantal nieuwe features. UgroupMedia, die draagbare Noordpool ontworpen, zegt op haar website dat nieuwe functies van dit jaar zal omvatten, berichten aanpakken van specifieke categorieën gebruikers (vrienden, zakelijke relaties, geliefden enz.), meer personalisering volgens ieders profiel en een applicatie voor de iPhone, iPod en iPad. De Live van de Village dagelijkse bulletin zal ook worden geplaatst op de PNP website vanaf 1 december, en het zal nieuws van de Noordpool van de elf gemeenschap te delen, en bieden tips voor kinderen die willen ervoor zorgen dat ze op de lijst van de kerstman.

Dit is een ongelooflijk populaire site, want het is gratis en de kwaliteit is geweldig. In de eerste twee jaar hebben meer dan 10 miljoen video’s zijn gemaakt. Om een ​​idee van de aard van Santa bericht kunt u krijgen, check out de teaser en voorbeeld video’s hieronder.

Dit is een geweldige manier om je kind te geloven in de kerstman, dus als je wilt om de magie in leven te houden voor uw kind een beetje langer, kijk dan svp naar Portable Noord zijn Pole.tv.

Opblaasbare Kerstman – Outdoor Christmas Decoration
Kerst Evenementen In Dublin
Koop Snow-Laden Gevlokt Kunstkerstbomen Online
Kids Kerst Jurk
Kerst Ster Gevormde Light String
Gedicht over de Ster van Kerstmis
Tien ideeën over hoe Christus Keep In Kerst
Martin Luther’s Christmas Book
What Women Want voor Kerstmis dit jaar
Kerst Cake Recepten
Kerst Miss You Cards

Leave a Reply