Soorten Kerstboom

Tijdens het inrichten van uw kerstboom elk jaar, heb je er ooit aan gedacht soorten van deze groenblijvende bomen? Zo niet dan, geef het een gedachte deze kerst. Leer meer over de verschillende soorten kerstbomen en versier je boom met behoud van informatie over.

Hier zijn enkele van de soorten van kerstbomen:

Balsam Fir

De boom groeit 40 tot 60 meter hoog en 1 – 1,5 meter in diameter. Het wordt algemeen gevonden in de Canadese en Hudsonian zones op een gemiddelde hoogte van ongeveer 5.000 voet boven gemiddeld zeeniveau. Het groeit goed in koelere klimaten met een goed vochtige zandige leemgrond die enigszins zuur in de natuur. Een vochtige atmosfeer nodig voor een gunstige groei. Als een kerstboom, het heeft diverse aspirant-eigenschappen. Het heeft een donkergroene verschijning, langdurige naalden, en aantrekkelijke vorm. Het behoudt ook zijn aangename geur. Het duurt negen tot tien jaar in het veld te produceren een 6-7 voet Balsam kerstboom.

Manila Palm

Bekend als Kerst Palmboom, Manilla Palm groeit in de schaduw, terwijl jong maar zal groeien in de volle zon als ouder op een breed scala van goed gedraineerde grond, met inbegrip van leem-, zand, licht alkalisch en kleibodems. Deze bomen bloeien in de zomer met witte en gele bloemen. The Christmas palm is zeer gevoelig voor lethal yellowing ziekte. Manila Palm heeft een zeer nette uitstraling en is zeer geschikt om te gebruiken als een patio, terras, monster, of framing boom. Het draagt ​​0,5 centimeter tot 1 cm lang ovaal rood gekleurde vruchten. De cluster van glanzende en heldere rode vruchten op de kerst Palmboom geeft het een zeer opvallend uiterlijk. Vruchten hangen onder de bladeren op de boom stam.

Douglas

Douglas heeft donkergroene naalden die geven een zoete, oranje-achtige geur wanneer ze worden geplet. Het heeft een goede conische vorm en kan leven upto duizend jaar. Het is vernoemd naar David Douglas, die de boom studeerde in 1800.

Fraser Fir

Fraser Fir heeft donker blauw-groene uitstraling en heeft een uitstekende naald vasthouden, waardoor het een favoriete keuze voor de kerstboom markt. Fraser Firs vereisen een hoge bemesting en behoefte aan een extra twee jaar van groei. Dit maakt hen een van de meest kostbare bomen op de markt.

Soorten Bomen
Upside Down Tree

Spode Bomen Green Trim

Zingen Bomen

Outdoor Bomen

Nationale Boom

Table Top Bomen

Rockefeller Center Tree

Gewatteerde Boom Kleden Patroon

Miniatuur Bomen

Roze Bomen

Fiber Optic Bomen

Silver Trees

Hoe Select Lights Boom

White Tree

Chocolate Easter Eggs
Slim Kerstbomen
Kerst Guest Books
Hoe een Office Christmas Party Organiseren
Pokemon Kerst Ornamenten, Decoraties en Stocking
Christmas Light Ornament Bulb
(Zalig kerstfeest!)
Kerst Cruise Ship Ornamenten
Kerstavond Jurken
Goedkoop Christmas Gift Ideas voor het hele gezin
Kerst Home Decorations

Leave a Reply