Verhaal van de Kerstman

Kerstman zoals we hem kennen vandaag eerst ontstaan ​​toen de Nederlandse kolonisten kwamen naar Manhattan op eerste kerstdag 1624. In Nederland Sinterklaas (Santa Claus) droeg een rood gewaad tijdens het rijden op een wit paard, en verzorgd een zak van giften aan de kinderen kousen te vullen. is hier met het verhaal van de kerstman.

A Christmas Story

Once upon a time een man genaamd Nicholas leefde in Patara, een stad in het oosten. Omdat hij was dol op kinderen en was vriendelijk en gul aan hen, zij kwamen over hem te denken als hun dierbare vriend en hun geliefde heilige. Zo kwam het dat na een tijd de prachtige dingen die hij deed was verweven in een mooie legende. Je weet dat de kerstman betekent Saint en Claus staat voor Nicholas, en dat is hoe hij werd bekend als Santa Claus.

In eigen stad Santa Claus ‘, Patara, woonde een groot heer, die had drie dochters. Hij was zeer slecht, zo slecht dat hij op een dag op het punt stond van het verzenden van zijn dochters uit om te bedelen voor voedsel van zijn buren. Maar het gebeurde dat Sinterklaas niet lang voordat was gekomen in een fortuin, en als hij hield geven aan mensen in nood, hij niet eerder gehoord van de problemen van de armen meester was in dan hij zijn besluit genomen om in het geheim hem te helpen. Dus ging hij naar het huis van de edelman in de nacht, en als de maan scheen uit van achter een wolk, zag hij een open raam, waarin hij gooide een zak met goud, en met dit tijdig gave de vader was in staat om te voorzien in zijn oudste dochter zodat ze konden trouwen.

Meer

De komst van Kerstman op kerstavond is uitgegroeid tot de meest verwachte gebeurtenis van de kerstvakantie seizoen. Hij is de hele wereld erkend als symbool voor liefde, zorg, en het geven van geschenken door uit het seizoen van Kerstmis. Jolly in de geest van het seizoen met Kerst Carnivalsstory van de kerstman.

Categorieën Van De Kerstman:

Foto’s
Coming to Town
Coming to Town Lyrics
Film
Ik ben de Kerstman
Oorsprong
Kerstman en zijn Old Lady
Huis
The Death
onderwijsinstelling
De legende van de kerstman
Vrienden van de Kerstman
Kerstman en mevrouw Claus
Adres
Rendier
kunst
Coca Cola
Jezus vs Kerstman
Kostuum
Geschiedenis
Donde Esta Santa Claus
Mevrouw Claus
dollar
Pak
Xanta Claus
Over Santa
Geloof in de Kerstman
Songtekst
Video
De Real Santa Claus
Christmas Santa Claus
Legende van de kerstman
Namen
Clipart
Een jaar zonder de Kerstman
Holly Claus
Leiderschap Secrets
Santa Claus in Trouble
Meloen
Uitrusting
Dorp
Verhaal
Vintage kerstman
Kostuums
Poppen
Spelletjes
Land Indiana
Parade

Blue Christmas Lights
Christmas Song Guitar Tabs
Kerstman Poppen
Verhaal van de Kerstman
Ik heb rinkelden bij het Bureau!
Christmas Gift Ideeën voor Teenage Girls 2012
Kerst Evenementen in San Francisco
Christmas Song Chords
Christmas Carol Music
Kerst Pageants
Kerst Trompet Muziek Sheets

Leave a Reply