Versier Kerstbomen voor kinderen – Makkelijk Ideeën voor Decorating een Kid’s Christmas Tree

Ik ontdekte dat Kerstmis niet hoefde te zijn over mij en mijn decoreren vaardigheden het jaar dat we dakloos waren.
We waren in de overgang tussen banen en hadden ons huis verkocht, maar nog niet verhuisd naar onze nieuwe locatie nog niet. In de tussentijd waren we leven van de vrijgevigheid van een aantal vrienden in hun leegstaande stadshuis.
Ik was niet enthousiast over het idee van het versieren van iemand anders tweede huis voor de kerst, dus ik alleen maar de moeite genomen om onze kunstmatige boom halen uit de opslag. En dat alleen maar omdat mijn kinderen vroegen om een ​​kerstboom. De ornamenten en slingers zag nooit het licht van Kerst kaarsen dat jaar.
Zodra de boom in elkaar zat, besefte ik dat ik om het te versieren. Omdat de kinderen waren degenen die wilden dat de boom, konden zij degenen zijn om het te versieren. Voor guirlande we gespannen Fruit Loops. We gingen candycanes en popcorn ballen. Ik vond een recept voor appelmoes kaneel ornamenten en we hebben een aantal eenvoudige saltdough ornamenten, ook.
De kinderen hadden zo veel plezier het versieren van de boom die Kerstmis. Maar als we hadden een leuke wedstrijd, ik weet zeker dat ik zou hebben gewonnen. Mijn plezier overtroffen hun plezier veruit omdat mijn plezier werd bepaald door hun plezier, en jongen, hebben ze veel plezier!
En dat was mijn openbaring: Kerstmis gaat niet over mijn vermogen om het huis goed uitzien of om ingewikkelde cookie-recepten te bakken; Kerstmis is over de twinkeling in mijn kinderen ‘ogen als ze in alle aspecten van de vakantie zonder dat hun moeder stofzuigen dan ze ervoor te zorgen dat alles er perfect uitziet. In feite, ik durf zeggen, hoe meer onvolmaakte, hoe beter.

Homemade Christmas Gifts
Slim Kerstbomen
Spirituele Kerstgedichten
Kerst Plaatje Lights
Christmas Song Guitar Tabs
Kerst Evenementen In Genève
Kerst Thanksgiving Recipes
Kerst Trouwen in Trinidad en Tobago
Santa Claus in Trouble
Een ouderwetse kerst – Vintage en Antiek kerstartikelen en ideeën
Christmas Wish Gedichten

Leave a Reply