Waarom kiezen voor een Jamaica Christmas Vacation – A St. Thomas Kerst

Kerstmis is een vakantie met het gezin, maar er zijn tijden dat we willen gewoon de familie ergens anders dan bij familie te nemen. Velen van ons besteden kerst alleen, geknuffeld rond het vuur met onze hond of kat, nippen eierpunch en luisteren naar kerstliederen. Waarom zou je je vakantie opgesloten in uw appartement tijdens een van de koudste maanden van het jaar? U kunt kiezen voor een Jamaica vakantie. Jamaica zal warm maar niet zo warm als de zomer, zal er koele avonden waar je ook niet nodig ventilator of airco. De temperatuur rond die tijd van het jaar is ideaal. Ik ben dan ook geven deze uitnodiging aan u om naar Jamaica te komen voor een kerstvakantie.
Jamaica is een eiland in de Caribische zee ten zuiden van Florida. Met een bevolking van ongeveer drie miljoen euro. Onze mensen zijn vriendelijk en gastvrij. Tijdens de maand december is er een sfeer van feest en feesten. Mensen krijgen opgewonden, zelfs als de economische omstandigheden zijn op een laag, we nog steeds vieren Kerstmis in stijl.
Over St. Thomas
St. Thomas is een parochie gelegen in het oostelijke deel van het eiland en ziet een jaarlijkse regenval van 170mm. St. Thomas is een groene gemeente die is cool en sereen. De belangrijkste hoofdstad van St. Thomas is Morant Bay. Per december 2009 is de bevolking telling was 94.471. Een parochie waar de grote industrie het kweken van cash crops. Marktgewassen zijn die producten die een korte tijd oplevert, tussen 3 – 6 maanden.
De parochie bestaat uit drie kanaries, een grote bananenplantage die behoren tot de Jamaica Producers Group, Cane Plantages en koffie boerderijen. Een van de grootste melkveebedrijven in Jamaica, Serge Island Dairies, bevindt zich ook in de parochie.
Bath Fountain, een natuurlijke minerale bron uitbarsting van de aarde, gelegen in de wijk genaamd Bad is onze belangrijke toeristische attractie. Veel mensen hebben ervaren genezing door te baden in de warme minerale bron. Sommige mensen drinken het water uit de bron van de spijsvertering en andere kwalen te verlichten.
We hebben een flink aantal stranden waar u kunt genieten van de zon. Accommodatie is door middel van kleine hotels, villa’s en pensions. Transport is door middel taxi en bus.
Andere bezienswaardigheden behoren een bezoek aan de oude Copra molen, de Old Sugar Estate in Duckenfield en een wandeling door de Blue Mountain trail, maar misschien wel de belangrijkste attractie is het standbeeld van een van onze National Heroes Paul Bogle. Zijn monument staat hoog op het plein van Morant Bay. U kunt ook naar het huis wijk van de held te bezoeken in Stony Gut.

Kerst Verlanglijstje – Gifts voor tienermeisjes
Traditioneel Engels kerstcake Recept
Christmas Light Ornament Bulb
Verhaal van de Kerstman
Kerst Kaarsenstandaarden
2012 Dated Kerstboom Ornamenten
Ideeën voor Kids kleinigheidjes die niet zal Blow Your Budget
Geschiedenis
High End En Unieke Kerst Ornamenten
Kerstman Poppen
White Christmas Lights

Leave a Reply